Dulce -> RE: Спонтан абортус (26.10.2011 16:00:18)
|
Eve i jas da pisam za moite problemi koi fala bogu zavrsia, no da spodelam so vas koi go prezivuvate ova loso iskustvo.inaku zad mene se tri abortusi, site se slicua priblizno vo ista nedela,prviot bese blightet owum,nerazvien plod vo petta nedela,pominav bez kiretaza, vtoriot nosev bliznaci bese mised abortus, koj zavrsi so kiretaza,tretiot pat navodno bese vonmatericna bremenost,koja zavrsi so kiretaza (imav golema sreka ,da ne mi izvadat jajnik).napraviv miljarda ispituvanja, ako zemam da vi pisuvam kakvi,ke mi treba dva dena. Inaku sum negativna krvna grupa a mazot mi e pozitivna i posle site abortusi ne primiv niedna inekcia, ednostavno zaboravia da mi ja stavat. kako i da e , kako sto rekov seto toa e zad mene , sega si imam prekrasna kerkicka, koja ima cetiri meseci, zabremeniv posle edna godina od kiretazite i imav preubava bremenost. moeto sonce se rodi skoro pet kila zdravo pravo, i e so pozitivna krvna grupa, poradi sto primiv inekcia. toa e vo kratko crti od mene, se nadevam deka pomognav nekomu. dragi moi ne se nervirajte se sto e vase ke si dojde.pozdrav golem i ako imate potreba slobodno prasajte sto ve interesira, kolku mozam ke pomognam
|
|
|
|