Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Нашите рингарајковци сигурно веќе се собираат и супер ќе се дружат а ние останатите смртници што го пропуштаме оваа дружење од било која причина ни останува да седиме и да ги подржиме од дома Мене синчето ми настина почна да му тече носето,кива постојано кенка и неможе мирно да спие па моравме да го откажеме нашето присуство. Поминете си сите лудо и незаборавно и сетете се и на нас.Чекаме слики и барем така да ја доловиме атмосферата.
Лично мене многу ми се допадна како си поминавме, се запознавме, разменивме ред муабет, се дружевме.Единствено што ме изнервира беше кој друг ако не мојот индијанец Мартина, ама да се надевам дека никој нема да и замери, бидејќи само таа беше девојче а се однесуваше како машко Останатото сите сте супер и навистина ми е драго што ве запознав и што станавте на некој начин дел од мојот живот.Поздрав до сите и од мојот сопруг. Супер сте!
Слики ке има во понеделник, но може ако сака некој од останатите да постави, Боцко доста сликаше, па ако може нека постави уште вецер, Боцко јави се Има ли шанси да поставиш некоја слика?
< Поракaта ја уредил Elena -- 13.6.2009 21:18:13 >
Токму кажано. Многу беше интересно, ние си се видовме, децата се изнаиграа, а дури и пиво имаше . Драго ми беше што се запознавме, уште повеќе што некои си дојдоа со мажите па некако се собравме по рамковен
Во секој случај, добар почеток. Се надевам ќе продолжиме во уште поголем број. Јас лично се чувствував како дел од едно големо семејство каде струи позитивна енергија. Со еден збор - СУПЕР!
Се запознавам со играчката Ја сфаќам ли како работи? Да, и почнувам да свирам Интересна е свиркава Тато ми позира и изводи, а Лука ми влезе во кадар Мама нешто се чуди... А теткава која ли е? Се сликам сам Слагалица 1 Слагалица 2 Малку на лизгалка Е, сега си одам
Се надевам дека од ден на ден ќе се зголемува нашето семејство, и наредниот месец кога ќе имаме рингераја дружење ќе не има во многу поголем број.Затоа мамички и горди татковци пишувајте, дружете се со нас, да ги делиме заедно нашите искуства, да растеме заедно со нашите дечиња, ангелчиња.
Браво, одлична идеја да се дружите и стекнувате нопви пријателства, навистина преубаво. Можеби некогаш во иднина кога ќе доагам во Мк и јас ќе се дружам со вас
Импресии и од моја страна. Преубаво чуство на дружење и запознавање и позитивна енергија која Боцко ја спомена. Цела вечер бев насмеана и не можев да им објаснам на сите колку сум срекна. А многу пати и си помислив колку е убаво да имаш полна куќа дечиња, колку е убаво да си родител.
ете ветив поопширно Супер за дружењето, жалам што не дојдоа повеќе мамички но како што ветивме ке правиме дружења низ цела земја па ке можеме да се запознаеме...инаку беше супер а следното ке го правиме во парк за да не ги мислиме цело време дали истрчале надвор или не и следниот пат барем уште едно девојче, да не и биде досадно на МАртина
Ете да им се извинам на Елена и Анушка што им ги галев стомаците некогаш заборавам дека не сите сакаат кога некој им го допира стомакот, па извинете ако ве навредив
леле колку убаво штета што овој период со обврски па не проверив што се случува на рингераја и го пропуштив дружењето,криво ми е ептен ,ама здравје друг пат.
И мене ми е криво Весна, а уште покриво ми е што сликите не се ставени на цд имало некој проблем, ми се плаче од помислата да не се избришат ама да се надеваме дека нема, поминаа две недели, ама јас мислам дека ќе успеам да дојдам до нив да видиш колку беше убаво
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.