Martins mom -> RE: Нова година VS Финансии (13.12.2010 12:06:09)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: negla jas osobeno mnogu sakam da kupuvam krpcinja za nova godina!koga bi mozela togas bi go potrosila cel paricnik poveke imam zimska nego letna obleka.osobeno me brivlekuvaat ovie praznici ИЗВОРНА ПОРАКА: Octavia Празници се ближат ! Кога сме кај Нова Година, подароци и сл. мене ме интересира онаа куклата што ја рекламираат што плаче, пие од шише, и се менуваат пелени и сл. да не знае некој колку пари е и нормално, каде ја има? Ја најдов на интернет, не е скапа, ама кај нас не знам, знаат да ги напумпаат цените и по неколку пати повеќе. Ако некој ја видел и знае инфо, веќе сум му благодарна ИЗВОРНА ПОРАКА: slavicav Ja vidov vo jumbo 1200,1300 taka neshto beshe, a plus posebno se prodavaat i peleni i hrana e toa nekade okolu 300,400 den ИЗВОРНА ПОРАКА: Octavia Фала многу, СлавицаВ. Ме спаси од шетање по студов, за кое и така немам баш време ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas vcera si kupiv 10 kesi za pokloncinja,pa uste malku treba da pocnam da gi polnam....10 vnuci,na site ke im nosam pokloncinja,edvaj cekam na site da im ja vidam nasmevkata...dusicki site na teta.... ИЗВОРНА ПОРАКА: ben10 uste nekoj den i se pustam vo soping za paketcinja za malit decinja
|
|
|
|