Mila mamicka
|
Па би сакала да ги запознаам сите лично. Читајќи ги форумите, сите ми оставиле некој убав впечаток (добро де, има и некој исклучок), ама посебно би ги издвоила и би сакала да ги запознаам Анушка и Ники. Тие ми се две личности чии постови секогаш ги читам со внимание, и нивните мислења и размислувања ми се секогаш интересни и издржани. Имаат цврсти ставови и секогаш си стојат на нив. А од другите би ги издвоила Палешка, Еца, Богданичанка, професорица, Еника, мами, везилка, Џесика, Сноувајт, Виктори, АнаМоли, лукас, Натуска85, Беатрис, Пепелашка, пенелопа, темјана, Калипсо, Михаела2010, еленак, Дефне, Виктори, Тања, надица, Октавија, Меланија, Миана, Фели, Јами Мами, буцкомал, Бетани, Икана, мами_ејнџелс. Списокот станал долг, ама навистина според мене ова се лицата кои секогаш имаат што да кажат, а тоа што го кажуваат има смисла. Овие лица со задоволство би ги запознала би се дружела со нив. Се надевам дека тоа ќе се случи на некоја од наредните средби на РР.