RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Defne90 RR -> RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? (20.6.2014 14:09:26)

Би сакала да ги запознаам сите од форум што оваа иМината година ми станаа пријателки што дури имам чувство како да ги знам со години.Затоа што благодарение на вас мојот ден секогаш е исполнет и убав.А уште се немам запознаено лично со никој од форум но се надевам дека лека полека ќе ги запознаам сите.[sm=smiley1.gif]

caciana -> RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? (27.11.2014 10:29:05)

Bi sakala DA gi zapoznaam Ki4iko(ete moja sograganka) Defne, Scared,Dilina...Site sakam DA gi zapoznaam licno,od site imam ubav vpevatok[sm=smiley1.gif]

Snowhite RR -> RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? (27.11.2014 18:16:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

бидејќи повеќето што саκав ги запознав саκам да ги запознаам уште Меланија, Ловеблми, еленаκ, Дефне, Анелав, буцκомал, Михаела2010, Маρтинс мам(замисли не сум ја запознала се уште) миана, Тања7880, има и дρ не ми теκнуваат, неκа не ми замеρуваат

Упдејт, Мартинс мам ја запознав, случајно летово во Битола во Џамбо се сретнавме, а ја запознав и нејзината срцушка Ана[sm=smiley1.gif]

mamicki -> RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? (27.11.2014 22:54:44)

Сите [sm=bravo.gif]

scared RR -> RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? (28.11.2014 20:51:55)

Сите активни членки во подфорумот за забременување, колку само поддршка ми влеваат, позитивна енергија, секогаш се тука за секое мое прашање [sm=smiley31.gif]

marchi -> RE: Кого би сакале ЛИЧНО да го запознаете на РР? (21.11.2015 12:50:33)

mnogu se [sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 [4]