Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Свадба на бивши/а дечко/девојка 14.12.2009 11:44:02
Enika
Не...мило ми е за бившата љубов што е срекна...ама на свадба со сите таму не ми е место!!!ја не контактирам со бивши а не на свадба да им идам..ок сме кога ке се видиме...ама свадба е веке премногу
< Поракaта ја уредил Enika -- 14.12.2009 11:49:15 >
RE: Свадба на бивши/а дечко/девојка 14.12.2009 11:56:31
tereza
не би поканила,а за тоа дека можеш да бидеш другари после тоа и не ми е баш за верување.мислам дека неможеш да останеш во пријателски однос со некој што ти бил дечко а веќе е готово меѓу вас
RE: Свадба на бивши/а дечко/девојка 14.12.2009 11:57:37
vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza
не би поканила,а за тоа дека можеш да бидеш другари после тоа и не ми е баш за верување.мислам дека неможеш да останеш во пријателски однос со некој што ти бил дечко а веќе е готово меѓу вас
RE: Свадба на бивши/а дечко/девојка 14.12.2009 12:01:46
Enika
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica
а дали вие би поканиле бивши на сваднбата? братучетка на мм имаше покането бивш на свадба.најнормално.но не и значел, потоа останаа другари.
Има бивши од 2 месеци ...кои не значеле нишо па останало на дружење...тоа е нешто друго..ама кога биле емоции во прашање , прва љубов и врска на пр ко мојата од 4ипол год... дефинитивно не... ја со долга врска неам контакт, а со тие со биле минливи па сум и забораила како изгледаат!!!не би ни поканила нема зашто...не мешам минато со иднина...може само да честитам и да посакам срека!!!сигурно не би ми било убаво и дечко ми да покани бивша ..не ми иде некако
RE: Свадба на бивши/а дечко/девојка 14.12.2009 13:01:50
mina_m
profesorica,a postoele emocii kaj ovie luge dodeka bile vo vrska Ni jas ne bi pokanila,nitu pak bi otisla,nesto sto zavrsilo zavrsilo za nas,jas poznavam eden decko sto bivsata devojka si ja stavi za kuma ,a idea nekolku god.frikovi Jas mislam moze nekoj vaka (kako primerot na profesorica) da pokani ama so nikakvi zadni nameri,dokolku nikakva vrskata im bila ,a moze i bez vrska bilo se,moze bilo samo momentalno nesto bez da osetat i dvajcata nekakvi emocii pa covecki se razdelile
< Поракaта ја уредил mina_m -- 14.12.2009 13:03:45 >
RE: Свадба на бивши/а дечко/девојка 14.12.2009 21:21:56
delfinka
poznavam mnogu ljuge sto se glupiraa na ovoj nacin sto ima da se kanime bilo i pominalo,i tocka-kraj ako trebalo zaedno da vlezeme vo crkva ke sme se vencale nie a ne da idam na vencavka kaj bivs(bez razlika kolku ste bile zaedno)boli,makar da toa bile najkratki izleti so nekoja osoba moe mislenje e edno golemo Ne!
RE: Свадба на бивши/а дечко/девојка 15.12.2009 9:58:46
Iva
Е сега јас да ви кажам. Нашиот кум мене ми е бивши дечко. Со таа разлика што сме оделе еден месец и не сме имале секс. Значи тоа беше во прва година средно и беше онака детска љубов (ако може да се нарече). Во тоа време јас не го знаев мм, а они да ти биле најдобри другари од средно. Кога тргнавме со мм и кога дознав кој му е најдобар другар си викам леле леле. И порано и сега, ние немаме проблем со тој факт дека сме иделе, некако се чуствуваме и се понашаме како и да не било. Едноставно не му придаваме значење. Се однесуваме нормално и ние навистина со мм и со сегашната девојка на кумот сме најдобри и најблиски другари.
RE: Свадба на бивши/а дечко/девојка 15.12.2009 12:59:44
delfinka
ne e problemot za hemijata tuku stanuva zbor za moral neznaci deka ako jas ne se soglasuvam so ova deka sum vo pravo,no malce mi e nerazbirlivo kako mozte so nekoj so koj si delel makar i samo baknez da dozvolis toj da te venca i utre da ti krsti deca? ne li e neprijatna situacijata? vo red vie dvajcata znaete za toa i ne spomenuvate,no znaat li i vasite partneri vo kakva vrska ste bile i ne li vi e malce neprijatno? jas nemozam ova da go razberam,mozebi sum premnogu staromodna i so nazadni razbiranja no taka mislam