Гордост (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

profesorica -> Гордост (14.12.2009 15:03:42)

Дали мислите дека е доблест или маана??

колку сте горди на себе. имате ли блиски што се толку горди на себе што не преоѓаат преку некои работи?

milka86 -> RE: Гордост (14.12.2009 16:08:05)

definitivno maana. treba covekot da znae koga treba da se postavi gordo a koga ne!!!

Еца -> RE: Гордост (14.12.2009 16:12:52)

Па зависи од ситуацијата, понекогаш може да биде и доблест, но мене сите караници дома ми почнуваат поради тоа што сум премногу горда и лично сметам дека е мана. Работам на тоа малку да ја потиснам таа моја гордост, но не било лесно човек сам да се менува[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

vezilka RR -> RE: Гордост (14.12.2009 16:20:00)

па доколку е во умерени граници, мислам дека е доблест, зошто и ако ја немаш и дозволуваш да газат по тебе, па и тоа не чини..како вика онаа народната се што е умерено е добро..

profesorica -> RE: Гордост (15.12.2009 10:45:06)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

па доколку е во умерени граници, мислам дека е доблест, зошто и ако ја немаш и дозволуваш да газат по тебе, па и тоа не чини..како вика онаа народната се што е умерено е добро..

потпис.

а ако е претерано е маана.

mother 29 -> RE: Гордост (15.12.2009 14:31:36)

јас се гордеам со мојата гордост![image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]не е ниту срамота ,ниту греота да бидам горда на мојот син,на моите родители,на самата себа кога ке постигнам резултати,на себеси кога ке се дотерам и ке се погледнам ,на мм кога шетаме рака за рака.......на моите власи ,моите предци..........

знаете како велам јас....да се китиме со наши перја и да бидеме горди!

ostoun -> RE: Гордост (17.12.2009 13:10:55)

Nekogas e mana a nekogas doblest zavisi od situacijata za mene pocesto e doblest

arh_diz -> RE: Гордост (17.12.2009 13:13:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

потпис.

potpis

caciana -> RE: Гордост (29.11.2014 13:50:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

потпис.

potpis

I jas tuka stavam POTPIS..Mnogu dobro kazano [sm=bravo.gif]

scared RR -> RE: Гордост (30.11.2014 0:26:30)

не сум претерано горда, онака умерено, знам кога и каде треба да ја употребам гордоста, затоа што во големи количини знае да биде штетна [sm=smiley36.gif]

Страница: [1]