|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
9.10.2010 9:34:34   
Палешка РР
Јас подолго време користам Molfix и многу сум задоволна. И Evy baby беа многу убави, но веќе не можам да ги најдам во мојот град. 

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 401
12.10.2010 15:57:06   
Sara
Ние користевме Памперс подолго време, сега сменив Дајперс да пробам и Ок задоволна сум, но приметив на грпчето позади му се нафрла на местото каде што е ластикот од пелената, дали ќе помине ова, или овие пелени не се за нас?

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 402
12.10.2010 18:37:32   
***Lide***
nie sega koristime canbebe od 7-18 a gi imame isprobano pampers,dajpers,molfix i neznam sto li uste neuser posted image nikako da ostanime suvi do sabajle aj vo tekot na denot sekako menuvame na 3 casa i ni minuta poveke oti vednas prokisnuva ama problemot e za noke zosto sega i zaladuva pa nemozime da se preselekuvame na sekoe ne zanm sto da prasvimeuser posted image

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 403
12.10.2010 19:30:45   
MamaOhrid
ИЗВОРНА ПОРАКА: ***Lide***

nie sega koristime canbebe od 7-18 a gi imame isprobano pampers,dajpers,molfix i neznam sto li uste neuser posted image nikako da ostanime suvi do sabajle aj vo tekot na denot sekako menuvame na 3 casa i ni minuta poveke oti vednas prokisnuva ama problemot e za noke zosto sega i zaladuva pa nemozime da se preselekuvame na sekoe ne zanm sto da prasvimeuser posted image

Пробај за ноќе со Pampers Premium Care, најскапи се, ама најубави. И не протекуваат.

(Одговор на членот ***Lide***)
Непосредна врска до пораките: 404
12.10.2010 20:02:33   
oliva
da pampers premium care se najubavi ,takvi koristime i nie 100%pamuk

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 405
14.10.2010 13:55:54   
matrjoska
Јас за Ева користам исклучиво Huggies. Најдобри се, никогаш не ни пропуштиле, плус премногу и се удобни и шаренки и она многу си ги сака :)

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 406
14.10.2010 16:36:48   
marina82
kolku se dvizat Hihggis, pelenite, i kade gi imaat site brojcinja?

(Одговор на членот matrjoska)
Непосредна врска до пораките: 407
14.10.2010 17:14:17   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: Sara

Ние користевме Памперс подолго време, сега сменив Дајперс да пробам и Ок задоволна сум, но приметив на грпчето позади му се нафрла на местото каде што е ластикот од пелената, дали ќе помине ова, или овие пелени не се за нас?

истото и се случи на нина, се нафрли позади кај што е ластикот. но тоа беше еднаш, брзо помина и не се повтори.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Sara)
Непосредна врска до пораките: 408
14.10.2010 17:21:12   
Џесика
Абе сте приметиле на новиве дајперс дека се помали од претходните? на Борјан овие му се мали, го жуљаат на бутчињата, а баш ми беа практични

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 409
16.10.2010 0:31:43   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Јас подолго време користам Molfix и многу сум задоволна. И Evy baby беа многу убави, но веќе не можам да ги најдам во мојот град. 

Мене па не ми се допаѓаат Молфиксuser posted image , едвај чекам да го истрошам џамбо пакетот и да се вратам на Виолета. Молфикс 4-ка ми се накако тенки и без еластични ленти.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 410
6.11.2010 14:54:57   
AnnaMolly RR
Сакам да ве прашам дали Виолета пелените имаат еластични лепенки?
Штом Тања се враќаш на нив, значи дека имаат?
Јас користам канбебе и задоволна сум, не ми пропуштаат и цела ноќ поминуваме со една пелена, ама само ме нервира што немаат еластични лепенки. Дали е до моево буцко или не знам што, ама број 4 од 7 до 18 кг му се кнап кај стомачето а има 9 кила user posted image
Па може да пробам со Виолета, гледам доста ги користите.

Live and let live

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 411
6.11.2010 15:02:48   
Martins mom
И јас од памперс се префрлив на кан бебе и сум задоволна засега. Не можев да ја издржам цената на памперсот, зашто на мах 10 дена купуваме ново пакување. 7-8 пелени дневно обавезно ми бегаатuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 412
6.11.2010 15:06:23   
AnnaMolly RR
и јас сум презадоволна, а цената е неспоредлива, дупло се поевтини.
Само мене ме чуди што му се кнап. Мислам да беа еластични супер ќе му одговараат. Сега има скоро 9 кила, а замисли какви ќе му бидат кога ќе има да речеме 11 или 12, а наменети се за бебиња од 7 до 18 кг. Тоа ме чуди.

Live and let live

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 413
6.11.2010 15:07:42   
AnnaMolly RR
Многу пелени трошите, мартинс мам. Филип е станат од 8 сабајле, а еве сега пред пола саат трета пелена сменивме. Околу 6 уште една, па во 9 петта и до сабајле додека стане нема мењавање.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 414
6.11.2010 15:58:52   
Џесика
АнаМоли, нека не ти е мерило килажата на Филип и килажата на пелените... ние користиме пелени +16, уште откога имаше 11 кг, такво си е детето, крупно, пие течности и многу мочка... а сега има 14 и нешто кг и овие пелени што се +16 му се пошлампави отколку тогаш, се извиши, се истанчи...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 415
6.11.2010 17:16:40   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Јас извесно време веќе користам Лионстар, прв пат ги видов, ама ми ги препорачаа, бев скептична малку, па зедов неколку парчиња за проба и ми се допаднаа и сега такви користиме и плус цената е убава

Овие неколку дена 2 пати ми прокисна, не знам зошто, дали сега е поголем повеќе мокри навечер, можи треба поголем број, па ако уште еднаш се случи, ќе земам Виолета и само навечер ќе ставам од нив

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 416
6.11.2010 19:23:20   
brineta88
Od pocetok koristam kan bebe i bev mnogu zadovolna, no posledniov mesec sekoe sabajle filip e mokar, propustaat. On sega pie poveke tecnosti i poveke moca. Sega se mislam koi da gi zemam, edno vreme zedov molfiks onaka za proba, ama ne mi se svigaat. Se mislam sega da zemam violeta da vidam kako ke izdrzat

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 417
15.11.2010 11:09:02   
Mujer
Nie cedlo vreme si koristime samo Huggies. Najdobri se. Nikogas ne ni se slucilod a ni prokisnat ili pak ne daj Boze da ni predizvikaat nekakva alergiska reakcija. I mnogu se podobri od pampers.

(Одговор на членот brineta88)
Непосредна врска до пораките: 418
17.11.2010 21:31:32   
MACKITA
Nie koristevme Pampers Sleep & Play i ne bev zadovolna, Evy bebe bea dobri no brzo ni se smalija pa gi nema nigde.Potoa zedovme pampers activ i da najdobri se mada se slucuva i da prokisnat navecer po 10 casa nosenje. Pa zedovme Diaper dobri se ne propustaat ama se mnogu pokruti.Kako pampersot nema mekicki se ama pa se poskapi.Me interesira huggies kade mozam da gi najdam i kako se dvizat.

(Одговор на членот Mujer)
Непосредна врска до пораките: 419
17.11.2010 21:32:33   
MACKITA
I uste nesto dali imaat rasteglivi leniti huggies i molfix?

(Одговор на членот MACKITA)
Непосредна врска до пораките: 420
18.11.2010 0:46:45   
Maca25
Јас земав huggies, ок беа, не прокиснуваа ама немаа растеглива лентичка. Пак се вративме на Дајперс.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 421
18.11.2010 15:52:52   
Rossana
Ние користивме Бекутан, па Виолета а сега сме со Памперс 4. Памперс ми се некако најмеки. Веке 3 месеци ги користиме

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 422
18.11.2010 15:54:17   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: MACKITA

Nie koristevme Pampers Sleep & Play i ne bev zadovolna, Evy bebe bea dobri no brzo ni se smalija pa gi nema nigde.Potoa zedovme pampers activ i da najdobri se mada se slucuva i da prokisnat navecer po 10 casa nosenje. Pa zedovme Diaper dobri se ne propustaat ama se mnogu pokruti.Kako pampersot nema mekicki se ama pa se poskapi.Me interesira huggies kade mozam da gi najdam i kako se dvizat.

Уф да и јас ги пробав Sleep & Play ама ме, многу се покрути од Active baby

Непосредна врска до пораките: 423
18.11.2010 16:35:17   
slavicav

ИЗВОРНА ПОРАКА: oliva

da pampers premium care se najubavi ,takvi koristime i nie 100%pamuk

Пробај за ноќе со Pampers Premium Care, најскапи се, ама најубави. И не протекуваат.

Potpis!

(Одговор на членот oliva)
Непосредна врска до пораките: 424
20.11.2010 16:16:56   
baby_bump
Сега за сега користам Бекутан, задоволна сум од нив, па за понатаму ќе видиме.

(Одговор на членот slavicav)
Непосредна врска до пораките: 425
Страница:   <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?