|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
6.8.2011 17:05:02   
Bethany
Денеска ги купивме две паковки Пуфис пелени, се по 780 ден. од 3-6 кг, 94ком. во Даути маркет, инаку во Веро се 880 ден. истите.
И земав едни пампрерс њуборн бејби од 43 ком и тоа од 2-5 кг. Мислев тие за првите денови и после да продолжим со пуфис, белки ќе бидат добри.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 701
6.8.2011 18:43:19   
Natasa981
sakam i jas nesto tuka da si potprasam..me interesira iskustvoto na mamicki vo pogled na toa (za onie sto se porodile vo privatnive bolnici) dali i ponatamu prodolzivte da im gi  stavate istite peleni na novorodencinjata kako onie sto gi stavaat vo bolnica, za prvpat koga gi povivaat..? na primer ako vo Sistina gi povivaat so Violeta, dali da se prodolzi so Violeta ili moze i so Pampers na primer, so niv da se prodolzi ili mozebi podobro e da ne se eksperimentira,zasto se raboti za novorodence..? i uste edna mala pomos od vas, znaci sovet od iskustvo, ako bebceto e okolu 3kg, da se pocne so 1 ili 2 pakuvanje, tipot de na pelenive,dali od start mozam da pocnam so broj 2?

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 702
6.8.2011 19:20:28   
Annet
наташа јас си земав папмерс,за новороденче,43 мислам дека се пелени за во болница и за дома,ама јас не се пораѓам на приватно,и таму ке си го фатам редот со тие па за понатака здравје.а и мене ме интерсирало баш тоа што прашувашuser posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 703
6.8.2011 20:15:44   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

i uste edna mala pomos od vas, znaci sovet od iskustvo, ako bebceto e okolu 3kg, da se pocne so 1 ili 2 pakuvanje, tipot de na pelenive,dali od start mozam da pocnam so broj 2?

Да Наташа најубаво ти е 2ка да земеш,1цата се за помали бебиња.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

наташа јас си земав папмерс,за новороденче,43 мислам дека се пелени за во болница и за дома,ама јас не се пораѓам на приватно,и таму ке си го фатам редот со тие па за понатака здравје.а и мене ме интерсирало баш тоа што прашуваш

Анеет се спремаш ти а?user posted image .Кога ти беше термин?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 704
6.8.2011 21:08:05   
bombica

sakam i jas nesto tuka da si potprasam..me interesira iskustvoto na mamicki vo pogled na toa (za onie sto se porodile vo privatnive bolnici) dali i ponatamu prodolzivte da im gi  stavate istite peleni na novorodencinjata kako onie sto gi stavaat vo bolnica, za prvpat koga gi povivaat..? na primer ako vo Sistina gi povivaat so Violeta, dali da se prodolzi so Violeta ili moze i so Pampers na primer, so niv da se prodolzi ili mozebi podobro e da ne se eksperimentira,zasto se raboti za novorodence..? i uste edna mala pomos od vas, znaci sovet od iskustvo, ako bebceto e okolu 3kg, da se pocne so 1 ili 2 pakuvanje, tipot de na pelenive,dali od start mozam da pocnam so broj 2?

Jas se porodiv vo Sistina tamu mu stavaa Violeta a od koga dojdovme doma mu stavam pampers.Eve veke 40 dena e so pampers i do sega nema reakcija nikakva...I moj sovet e da zemes 2ka

Непосредна врска до пораките: 705
6.8.2011 21:58:26   
Annet
daaa spremna sum,na 14 sega mi e termin;-)))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

i uste edna mala pomos od vas, znaci sovet od iskustvo, ako bebceto e okolu 3kg, da se pocne so 1 ili 2 pakuvanje, tipot de na pelenive,dali od start mozam da pocnam so broj 2?

Да Наташа најубаво ти е 2ка да земеш,1цата се за помали бебиња.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

наташа јас си земав папмерс,за новороденче,43 мислам дека се пелени за во болница и за дома,ама јас не се пораѓам на приватно,и таму ке си го фатам редот со тие па за понатака здравје.а и мене ме интерсирало баш тоа што прашуваш

Анеет се спремаш ти а?user posted image .Кога ти беше термин?

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 706
7.8.2011 16:17:15   
kuklicka26
kakvi peleni koristite ?Dajte mislenja i iskustva dali pampers se sekako najdobri ili....?????///

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 707
13.8.2011 15:36:33   
SkCura77
Nie pocnavme so pampers newborn 1 ama slabo se pokazaa, propustaat, se izmestuvaat i nekako ne se skladni so telo na novorodence. Maz mi vecerta koga se porodiv moral da donese nekakvi vo bolnica pa od slusanje prethodni muabeti zemal takvi. Sega sme so Canbebe i nekako ni se pogodija i kako stojat na telo i za cena vo odnos na pakovanje i sve. 

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 708
13.8.2011 22:39:51   
BILE.F
Samo Pampers, od pocetok so 2-ka, posle Active baby i sega sme na Sleep & play!
Prezadovolna sum! Probav ednas so Violeta I so Becutan ama daleku se od pampersot! Barem za mene!

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 709
14.8.2011 14:23:19   
Natasa981
ок фала женски за помошта, изгледа ке си почнеме со Виолета (во болница) а ке продолжиме со Памперс ама како и да е ке бидат 2, 

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 710
20.8.2011 0:56:36   
Natuska85
Јас земав едно паковање Дајперс да ги пробаме,многу ми ги фалеа и еве една недела ги користиме и сум презадоволна.Ниту еднаш не ми пропуштиле,а user posted image кога кака, кака асалноuser posted image user posted image user posted image .И навечер издржуваат по цела вечер не му менувам пелена(и предходно со Памперсот не му менував).Значи скоро ист квалитет како Памперс ми се а се многу поефтини.Како за споредба пакување 4ка од 62 парчиња е 635 ден. а Памперсот 70 парчиња е 899 ден.

Не викам дека Памперс не ги бива,далеку од тоа ама некако многу ми беа парфимирани и плус ми излегуваше некако од гелот му остануваше на кожичката.Се утепав чудејќи од што е тоа додека да ми текнеuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 711
20.8.2011 8:04:16   
AnnaMolly RR
Jas prodolzov so svajcarskite preku den, 160 denari se 20 peleni. Samo maana Im e sto navecer propustaat ama preku nok pampers stavam. Na pazar najdov edni labell peleni, ista cena se mnogu se ubavi, so elasticni lepenki. Stom ne mi se nafrla, super e.

Live and let live

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 712
20.8.2011 13:47:58   
MERUSHKA
Vo Re Medika na bebushite im stavaa Canbebe,i jas prodolziv so niv.Dobri se i imaat prifatliva cena.

B.B.B.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 713
22.8.2011 14:16:23   
dostickage
Can bebe mene mi se top.Kamo da mi kazese nekoj porano ke si koristev uste odamna,vaka se utepavme od frlanje pari za Pampers.Ne deka ne gi biva Pamtersot ,taman rabota ama Can Bebe-to istata rabota ja brkaat samo za duplo pomalce pari 

(Одговор на членот MERUSHKA)
Непосредна врска до пораките: 714
23.8.2011 23:34:11   
MERUSHKA
Od vcera koristime Becutan peleni,oti Can bebe nokno vreme propustaat.Pojasot im e pocvrst,nokeska pominavme ok,ke vidime denovive kako ke bide! 

B.B.B.

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 715
24.8.2011 11:31:43   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Can bebe mene mi se top.Kamo da mi kazese nekoj porano ke si koristev uste odamna,vaka se utepavme od frlanje pari za Pampers.Ne deka ne gi biva Pamtersot ,taman rabota ama Can Bebe-to istata rabota ja brkaat samo za duplo pomalce pari 

И јас сум презадоволна од Кан бебе, милион пати имам пишувано. Не знам само зошто не им се погодиле на многу мајки?
Ниту еднаш не ми протекле, цела вечер издржуваат. Престанав да ги користам зашто и најголемите од 12-24 кг му беа кнап меѓу ноџињата на моето бумбарче. А чудна работа, овие пазарскиве ги купувам од 9-18 кг и тамам му се!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 716
24.8.2011 13:41:33   
dostickage
golemi se vise nasive,moze da koristat bilo kakvi peleni samo da im odgovaraat.koga se mali ok ama sea mazista tolkavi sve im brka rabota :))))

Непосредна врска до пораките: 717
24.8.2011 14:04:34   
*miki mami*
I jas koristam cam bebe i sum prezadovolna samo so 4 i 4+ imame maka nekogas se istite peleni vo 4 spakuvani vo 4+ samo pomalku parcinja ali nema veze zatoa pak si kupuvam 4user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 718
24.8.2011 15:37:05   
elenaj
Jas gi koristam Sleep and Play i zadovolna sum,mada i Daipersot gi koristev ne bea losi,bev zadovolna, ama posto razlikata vo cenata e samo 40 denari resiv deka e podobro da mu zemam Sleep and Play...a Can Bebe gi imam koristeno ednas i ne mi propustaa,ama ja stegaa vo butcinjata zasto ima debelku butcinja, i i se pravea crveni linii okolu pa zatoa ne i gi kupuvam poveke,a vo odnos na propustanje bea ok, ne propustaa.

Ne pravi im go na drugite ona sto ne sakas da ti go pravat tebe.

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 719
24.8.2011 15:40:15   
AnnaMolly RR
Леле, Елена, исто и на моево така му правеа. Кога имаше 11 кила користев слип енд плеј 5, тие што се од 12 до 24 кг и му беа тесни кај ноџињата. А инаку супер беа, не пропуштаа иако немаат еластични лепенки. После кан бебе користев, исто и тие го стегаа. Сега тераме со швајцарските пелени зашто е поголем и штом не го иритираат, супер се.

Live and let live

(Одговор на членот elenaj)
Непосредна врска до пораките: 720
24.8.2011 21:49:36   
omorfo89
Nie gi koristevme pelenite Pampers ama bidejki se poskapi , resivme da gi probame Libero bidejki se nekolku centi poevtini. Inaku zadovolna sum od niv user posted image

[img]http://lb3f.lilypie.com/aJqIp2.png[/img]

Непосредна врска до пораките: 721
24.8.2011 23:18:13   
mila 3

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3

nie sme na pampers 3, nesakam da gi smenam posto imavme problem so crvenilo na gazeto, odvaj go oporavivme. A so prvoto detence pokraj pampersot, najzadovolna bev od canbebe, naj slicni se so pampersot.ama toa bese pred 4 godini, gledam deka mnogu majki se zalat i od niv

i posle 4 gonini pak sum zadovolna od can bebe user posted image ne mi propustili nitu ednaska navecer i imaat super cena user posted image

(Одговор на членот mila 3)
Непосредна врска до пораките: 722
25.8.2011 8:32:10   
Felly RR
нас некако не ни се погодија ни can bebe ни sleep & play user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mila 3)
Непосредна врска до пораките: 723
25.8.2011 13:28:15   
maki1
neznam dali i drugite mamicki sto ziveat vo stranstvo go imale istoto iskustvo kako moeto ,ama moram na golemo zalenje da konstatiram deka pampersot vo makedonija e uzas.Od koga dojdovme imav uste nekolku peleni odnesesni so mene i od ovde kupiv Activ baby.Pelenite se ko od najgrubata hartija napraveni ,duri i majka mi neznaejki deka se dva razlicni tipa na peleni ,mi vika abe sto e ovaa vaka kruta i koga i kazav deka se razlicni ne i se veruvase.zalam sto cenata e duri i malku poskapa ,a kvalitet 0.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 724
25.8.2011 15:42:05   
dostickage
sabajle bas go pravevme muabetot so mm za stranskite peleni.Imavme prilika zimoska od Slovenija da mi kupime Pampers Sleep & Play za samo 7 EUR.Neverojatno.A pelenite bea prekrasni.Nesporedlivo podobri od nasive Pamtersi Active Baby so se duplo poskapi.Bas si vikame so mm sabajlevo da ideme do Slovenija i da ja napunime kolata so peleni i pravec nazad user posted image
A cenite navistina se malce poeftini tamu.Imase za 22-23 EUR Pampers Active Baby vo kartonska kutija kako podarok spakuvani.vnatre 2 paketi peleni so vk kolicina od 120-130 peleni zavisno od brojot i plus nekoja ogromna igralna kako poklon.
A da ne zboram i kolku drugi marki na peleni ima...Izborot e ogromen,kvalitetot super i cenite uste posuper :-)

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 725
Страница:   <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?