mis. -> RE: Еднократни пелени (28.9.2009 10:23:20)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Iva За Михајло користев Violeta, а сега за Tео користам Sleep and Play. И од двете марки сум презадоволна ниту еднаш не ме изневериле. ИЗВОРНА ПОРАКА: SUPER MAMA Prvo zdravo na site clenovi na forumot posto jas sum nova.A sto se odnesuv aza pelenite mojata kerkicka koja sega ima skoro 10 meseci, od prviot den koristi Pampers peleni i mnogu sum zadovolna. ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica nie koristime pampers original i sme mnogu zadovolni bidejki sme mali ne probuvame novi nesta ИЗВОРНА ПОРАКА: lili26 jas koristam canbebe,ama nekako pocna da gi polni mn brzo,pa se dvoumam kakvi da kupam naredniot pat.Mislam bekutan,imate li nekoj sovet.. ИЗВОРНА ПОРАКА: Elena Бекутан дефинитивно НЕ!Значи Мила има само 24 дена, а ниту држат, ниту впиваат, мислам нависитна не сум задоволна, ама маж ми тогаш кога ме праша какви да земам и јас, ајде бекутан да ги пробаме.Инаку веднаш земав и памперс, па правам комбинција, преку ден ги трошам бекутанот(готово уште две имам )а преку ноќ памперсот, е сега се мислам какви да земам за преку ден, а баш се мислев за канбебе.И сега што да правам ИЗВОРНА ПОРАКА: lili26 canbebe mene mi bea super dodeka Filip nepocna da pie odvreme navreme sokcinja,jas problem imam poslednive dve nedeli,odkako mu davam sokcinja,dosega mi bea super. ИЗВОРНА ПОРАКА: garfild Елена земете Виолета,супер се,не пропуштаат.Ние на почетокот користевме Pampers New Baby,па после преминавме на Виолета.И Кан Бебе имаме пробано,добри се,ама некако се помали од Виолетата. ИЗВОРНА ПОРАКА: bambi jas gi probav novite pampers premium ama se dosta skapi dobri se no ostanuva sekogas gel na gazeto zatoa sega si zedov dajpers air, prezadovolna sum od niv. ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica Jas sum gi probala dipers air i ok se, ali pampers si e pamper edna pelena od 9 posle banjanje i do sabajle so istata i ne mu protekuva nisto.a inaku ic ne sum zadovolna od becutan i od kan bebe. ИЗВОРНА ПОРАКА: mia i jas gi koristam pampersot probav ednas so bekutanot ama ic ne sum zadovolna mnogu mi se glomazni kruti a baska sto nisto ne vpivaat a pampersot mi se ekstra
|
|
|
|