|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
1.2.2013 19:35:55   
Фиданче
Jas razbrav gi imalo vo chair vo Princ Marketot (mislam taka se vikase) :) Drugarkami e prezadovolna

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1676
1.2.2013 19:38:07   
JanaMarija
A kaj se naoga toj market, znaes? Bas sakam da gi probam pelenite

Go sakam zivotot

(Одговор на членот Фиданче)
Непосредна врска до пораките: 1677
1.2.2013 23:36:10   
Bilence2

ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87

И јас не најдов Виолета различни пакување, сега сме на 3ка. Овие ги користам од почеток, но ги земав и оние од Карфур Гуд бејби, али дефинитивно не ги бива, па ги користам за преку ден кога сме дома , а Виолета за преку ноќ и да ви кажам и по 10-12ч не ми пропуштаат(значи цело спиење).
Сега видов дека во ДМ нивните пелени се 955ден пакување од 100пелени, наредно тие ќе ги пробам.

Da gi probas od.DM. Baby love se vikaat jas sum PREzadovolna. Nitu osip, nitu propustaat, a sobiraat eden ton, posebno preku nok. Pa i cenata im e OK.

A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.

(Одговор на членот meU87)
Непосредна врска до пораките: 1678
2.2.2013 10:15:48   
Annet
moze da stavite slika da vidime kako izgledaat tie Baby love?
user posted image

(Одговор на членот Bilence2)
Непосредна врска до пораките: 1679
2.2.2013 11:52:44   
Фиданче
Aj tochno ke prasam pa ke ti kazam, mislam deka se na ul. dzon kenedi , ko ke se svrti levo na semaforot za nakaj cvetan dimov skoloto,odma posle semaforite, ama ke prasam za sigurno pa ke pisam .

(Одговор на членот JanaMarija)
Непосредна врска до пораките: 1680
3.2.2013 15:22:32   
Ikana
Женски ги има ли некој пробано Памперс гакичките, место пелена што се ставаат? Ме интересира ваше мислење, сакам да ги пробаме, или рано е уште? Имаме 14 месеци за некој ден.

Непосредна врска до пораките: 1681
3.2.2013 15:46:16   
zzaa

ИЗВОРНА ПОРАКА: JanaMarija

A kaj se naoga toj market, znaes? Bas sakam da gi probam pelenite

princ marketo se naoga znaci vaka od dzon kenedi prvite semafori vrtis levo i prvo ti e ramstor vozis se pravo i okolu 300 metri od leva strana ti e marketot,vo zgrada se naoga,tamu ziveev jas edna godina i cesto pazaruvav tamu,marketo raboti do 12 na polnok a za nivnite praznici 24h,i e naj evtin market vo Sk.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот JanaMarija)
Непосредна врска до пораките: 1682
3.2.2013 23:36:09   
MamaOhrid

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR

Женски ги има ли некој пробано Памперс гакичките, место пелена што се ставаат? Ме интересира ваше мислење, сакам да ги пробаме, или рано е уште? Имаме 14 месеци за некој ден.

Јас ги имам пробано со поголемиот син и тоа на лето кога се одвикнувавме од пелени, малку се во големина помали споредено со ист број на active baby и некако ко мали ми се чинеа и детето се премочуваше и само едно пакување купив.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1683
26.2.2013 23:41:12   
radi
Ние почнавме со Canbebe 2-5 кила и задоволна сум ама после ми рекоа да ги пробам Bello ги има во аптеките 250 денари понекогаш цената не значи ништо а газето не му беше црвено и не пропуштаа сега сме пак на Canbebe а скоро земав и од Карфур Goodbaby 3-6 кила ама некако не ми се убави па само преку ден му ставам а навечер Canbebe.

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 1684
3.3.2013 11:38:12   
anaana
nie sme uste na helen harper. zasega mi se super.
:D

(Одговор на членот radi)
Непосредна врска до пораките: 1685
6.3.2013 14:47:00   
Gwendolin
Убаво си почнав јас со Дајперс, ама пред некое време немаше бројче во Кам, па Гиго ми беше најблиску и си земав Нанис и то дирекно големо паковање. И - лепота, пелените одзади со ластиче, мекички, а бе ништо живо не пропуштаа, од 9 вечер се случуваше да и ја сменам дури во 7-8 сабајле, пелената полна, газето суво...и си земав уште еден пакет Нанис. Ја ставив првата пелена и ми протече, ама ај си викам не и ја наместив убаво. Покасно сфатив дека нема шанси 8 пелени за 5-6 саати да ги наместам накриво. Секоја пелена пропушташе и тоа убаво пропушташе, се и беше или мокро или со каки, секое менување пелена ни беше комплетно пресоблекување. и кога ќе ја свиткав пелената за да ја фрлам беше мека ептен, мислев дека ќе ми се распаднат во рацете, врска немаа тие пелени со претходните, како да им фалеше слој во пелената...ептен различни беа и бев многу беснаuser posted image , ама тоа е тоа, си изнапцујав и нанис и пелени и се што имаше врска со пелените. Си купив после дајперс и сега рает сум.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1686
6.3.2013 14:53:26   
Luci
Потполно истото и на мене ми се случуваше со Нанис пелените од Гиго
Инаку во моментов користиме памперс слип енд плеј 5-ка за преку ден и памперс актив бејби 6-ка за ноќе

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Gwendolin)
Непосредна врска до пораките: 1687
6.3.2013 23:07:44   
Andriance
Јас дефинитивно не се откажувам од Дајперс...пред некое време немаше бројче во кам и земав Кан бебе..ужас..па памперс слип анд плеј..јок бре...и еве пак си се вративме на Дајперс.
Инаку, денес една другарка ми кажа дека Бекутан пелените ги направиле една категорија или класа поквалитетни сега и ќе имаат промоции со тест - пелени user posted image
ќе даваат и гратис сликовници..па може да се проба.

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1688
7.3.2013 0:03:37   
deluxe
se razocarav i od svajcarskte peleniuser posted image eve veke treto utrouser posted image se budi prokisnat nz sto e rabotatauser posted image gi koristime veke 2-3 meseci istite od istata firma TANI- svajcarski peleni vo bezboen najlon,samo velicinata mu ja promeniv pred izvesno vreme,sega sme 9-18kg,iako user posted image ima odprilika 8i pol kg.sepak prokisnuva poludev so ova pelenive,i blagodarenie na niv eve noseto mu e rasteceno,nastina dusice cela nok utop spieuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1689
7.3.2013 1:06:44   
MamaOhrid
Јас за ноќе користам памперс premium care, а за дење active baby. Е арно ама последниов пакет premium care е ужас. Одвратно мириса цел пакет, да не речам корне. Носот си го затнувам кога му ја ставам пелената.Згора на се па и големо пакување зедов, џабе толку пари дадов.

23.09.2009
23.10.2012

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1690
7.3.2013 9:27:41   
eli07
I jas maka macev so ova pelenive do pred mesec dena i sto i da probav pak se vrakav na Pampers Active Baby.Pocnavme da koristime 5-ka za preku nok,a 4+ za preku den i spasiv glava ne pamtam od koga ne mi e mokar deckoto sabajleckiuser posted image user posted image

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 1691
7.3.2013 9:34:07   
anaana
ima popust na pampersot tie golemite kutii vo carefur se 1299
ne deka e golem popust ama sekade se 1350 nekade :)))
jas imam uste doma pampers active, ali sega zasega so helen harper terame dobro ni odi :)))

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 1692
7.3.2013 9:40:06   
sandriana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR

Јас дефинитивно не се откажувам од Дајперс...пред некое време немаше бројче во кам и земав Кан бебе..ужас..па памперс слип анд плеј..јок бре...и еве пак си се вративме на Дајперс.
Инаку, денес една другарка ми кажа дека Бекутан пелените ги направиле една категорија или класа поквалитетни сега и ќе имаат промоции со тест - пелени user posted image
ќе даваат и гратис сликовници..па може да се проба.

Нас пак обратно - последното пакување Дајперс, и тоа 5ка, ни направија црвенило кај што допираат ластичињата, на внатрешноста од бутовите, и едвај се оправивме. Мислев што да земам, и на крај се одлучив за Кан бебе да пробам, и еве 4 дена ги користиме и сум задоволна. Нема веќе ни црвенило, ни белези од ластичиња. Ако се покажат до крај вака, ќе тераме со нив до одвикнување user posted image .

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1693
7.3.2013 9:40:16   
Malecka23
jas od pufisot sum prezadovolna ama na M i s ejavi pelenski osip pa aj da gi smenime pelenite zemavme can bebe i za cudno niednas ne mis e raspadna pelenata eve veke 3paket trosam super se bas prijatno se iznenadiv a i dosta solidna cena imaat

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1694
7.3.2013 13:27:27   
taisa
mamicki imam dve bebinja 16 i 2 meseci i koristime pampers bi sakala da probame nesto poeftino user posted image a za pampersot nemame zabeleski dali nekoj moze da mi pisi cena za huggies

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1695
9.3.2013 12:28:11   
Фиданче
Jas eve 3to pakuvanje koristam can bebe i super se. Prvo pochnav so pampers , pa pampers premium i fala bogu eksrta se ama posle zemav can bebe golemo pakuvanje i dur da gi dotrosime ni se smalja user posted image knap ni bea od 2-5kg i samo denje gi stavav, za navecer zemav pogolem broj od 3-6 i super se ne propustaat, ama sega za pamet od najmaloto pakuvanje zemav i taman ke premineme na novo brojche od 4-9kg.

Kazete mi , moja cuca ima sigurno 5kg , dali da zemam uste edno malo pakuvanje od 3-6 ili 4-9 ke i bidat dobri ? Se mislam pa golemi da ne se user posted image

I da vi kazam, od tie promotivnite Becutan imav doma i katastrofa , odma propustija i kakashki i se, i plus ko karton da sum stavila na detevo, kruti bea!

(Одговор на членот taisa)
Непосредна врска до пораките: 1696
9.3.2013 12:49:44   
Gwendolin
Фиданче земи си најубаво од поголемките, ние користевме порано од нив и кога цуца моја веќе имаше 4 и пол кила земав од поголемките зашто тое од 3-6 веќе ја стегаа. Е, сепак зависи до бебето, ама мислам од 3-6 дека ќе ти бидат мали.

Непосредна врска до пораките: 1697
14.3.2013 19:38:22   
Фиданче
Zemal MM od 3-6 pa dobri i se a i zemal malo pakuvanje 36 peleni taka da ke gi potrosime pa ke smenime pogolemki :) Pozdrav

(Одговор на членот Gwendolin)
Непосредна врска до пораките: 1698
14.3.2013 21:58:24   
meU87
Освен од Виолета, презадоволна сум и од пелените на ДМ Babylove, одлични се.
3ка се 955ден 100пелени, а јас имав и купон за 20% попуст па ептен ефтини ми испаднаа.
и 4ка се 055ден мисалм дека се 84пелени внатре џамбо пакувањето.

Непосредна врска до пораките: 1699
14.3.2013 22:01:32   
mila28
Nie sme verni na pampers activ baby....iskreno prezadovolna sum...aktiven e 200 na saat i do sega nikogas ne ni popustile, e sega ima 12-13 kg..no jas koristam sepak 5ka Imam probano i dipers i can bebe i nanis i nitu edni ne se kako pampers.

Your children will become what you are; so be what you want them to be

(Одговор на членот meU87)
Непосредна врска до пораките: 1700
Страница:   <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?