Defne90 RR -> RE: Еднократни пелени (12.4.2014 19:38:59)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90 И ние не ги користиме веќе бекутан, пред две недели зедов така за проба од оние швајцарските за преку ден и навистина ми се допаднаа многу,значи ич не пропуштаат,не го иссипува и не се скапи.За преку ден му ставам од нив а вечер и ние поминавме на виолета значи најквалитетната пелена дефинитивно.На првото синче само виолета му ставав и ептен бев и сум и сега задоволна од нив. Дефне,швајцарскте пелени ние ги користиме нон-стоп,навистина сум презадоволна од нив.Се случи еден период ги прокиснуваше,но сменивме бројче и сега сме супер.Јас не сум задоволна од никои другри пелени како што сум од овие,ем се квалитетни,ем се добри за џебот[sm=jezicek.gif] Син ми од бекутанот имаше страшен осип.Во иднина моја препорака е да ги пробате швајцарските и за ноќе.Нашите се во безбоен најлон спаковани,20парчиња,од Тани фирмата. Јас бев скептик бидејќе многу цица,по цела вечер и да не се направи лом со нив,и затоа си ставав виолета,нели проверени ми беа на поголемиот синко до три години му ставав од нив.Ама баш ќе ги пробам вечерва ама сум сигурна дека нема да пропушти.А ем се поевтини ем се навистина квалитетни.А и ние ги користиме тие што ги опиша погоре,и баш си мислев и јас дека нема зошто џабе да давам толку пари кога швајцарските се супер.Ќе го потрошиме последниот пакет од виолета и ако се покажат добри швајцарските и навечер само од нив ќе си купувам.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|