ripce -> RE: Еднократни пелени (5.3.2010 8:32:15)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana ИЗВОРНА ПОРАКА: mami Кан бебе?- Не фала...поужасно нешто немам видено...целиот памук се собира, ужасно мириса...Искористивме само 2 и со другите ене Лука си игра...Златно Бекутанче не го менувам веќе за ништо Lelee stvarno ne se ok. Ne ni propustija, mnogu se mekicki, ama toa pamukot stvarno se preavi kako topki, a i mokro drzat, a i od vcera na desnoto preponce, pomegu svivkite i se pojavija sitni bruncinja, grupirani vo grupa, i mnogu e crveno i nababreno[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image]sega ne znam sto da i stavam, i staviv sinoka zastitna krema so cink oksid, ama ic ne e ni splanato.So bekutan ni se nema ova sluceno do sega, izgleda e si proddolzime so niv. Ете знаев дека e од Кан Бебе... свекор ми и свекрва ми купиле додека бевме во болница, и му ставам веќе неколку дена, кога вчера забележав исто како што кажува Адријана, црвенило на левата страна, препоните накај газето... како нема да има кога воопшто не апсорбираат сета урина е врз него кога ќе го соблечам, а за пропуштање да не зборам, секојден пуштам машина со негови алишта... и што така се штеди[sm=zmeden.gif] повеќе пари за прашок и омекнувач, и струја ќе дадеме.... Јас пробав со Mustela barier cream, против пеленски осип, помогна ама синоќа го измив и го намачкав со Флогоцид, сабајле го пресоблекував, доста беше намалено.
|
|
|
|