kikicka
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Dali nekoj saka da mi ja pozajmi onaa plasticnata masicka za Graco kolicka? Ke mu javratam neostetena, I promice! Muz mi ja ostavi odozgora nad kolata vo Borovec... i ne prezivea do Sk :((( a mnogu mi treba sega posto detevo ubavo si se drzese i si se potkrevase na masickata, bez nea ne moze da stane i se nervira, pisti, vristi, baska moze i da padne nanapred zasto kolickata e kratka i nema sto da ja drzi od napred :((( Prasuvav vo prodavnica, ama nemaat da se kupi kako poseben del, treba da se naracuva, prasanje koga ke stigne, a mi treba samo za nekoj mesec. Please... ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Dali nekoj saka da mi ja pozajmi onaa plasticnata masicka za Graco kolicka? Ke mu javratam neostetena, I promice! Muz mi ja ostavi odozgora nad kolata vo Borovec... i ne prezivea do Sk :((( a mnogu mi treba sega posto detevo ubavo si se drzese i si se potkrevase na masickata, bez nea ne moze da stane i se nervira, pisti, vristi, baska moze i da padne nanapred zasto kolickata e kratka i nema sto da ja drzi od napred :((( Prasuvav vo prodavnica, ama nemaat da se kupi kako poseben del, treba da se naracuva, prasanje koga ke stigne, a mi treba samo za nekoj mesec. Please... Јас имам пластична масичка ама од Mothercare. Количките од Gracco И Mothercare се многу слички, па би можела да ти ја дадам да ја пробаш дали ќе пасува на твојата количка. ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Dali nekoj saka da mi ja pozajmi onaa plasticnata masicka za Graco kolicka? Ke mu javratam neostetena, I promice! Muz mi ja ostavi odozgora nad kolata vo Borovec... i ne prezivea do Sk :((( a mnogu mi treba sega posto detevo ubavo si se drzese i si se potkrevase na masickata, bez nea ne moze da stane i se nervira, pisti, vristi, baska moze i da padne nanapred zasto kolickata e kratka i nema sto da ja drzi od napred :((( Prasuvav vo prodavnica, ama nemaat da se kupi kako poseben del, treba da se naracuva, prasanje koga ke stigne, a mi treba samo za nekoj mesec. Please... Јас имам пластична масичка ама од Mothercare. Количките од Gracco И Mothercare се многу слички, па би можела да ти ја дадам да ја пробаш дали ќе пасува на твојата количка. Navistina? Super, moze da probame, ma da iskreno mislam deka nema da se fati, zasto sirinata na sipkite na site e razlicna. Ako ima nekoj dobrovolec so Graco kolicka epten ke mi zavrsi rabota. Srcka si Maco, fala. ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR Мислам дека шипките се исти, баш вчера видов една пријателка со Грако количка и беше иста како мојата само друга фирма нели. ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR Мислам дека шипките се исти, баш вчера видов една пријателка со Грако количка и беше иста како мојата само друга фирма нели. E pa aj da se dogovorime da se vidime, ili vie koga ke doagate nakaj nas, ili nie nakaj vas, cisto da vidime dali vrsi rabota ili da baram druga. Jas sega vo 12:30 ja zimam S od gradinka, pa posle ke setame. Vie kako ste so raspored? Aj pisi mi vo pp, da ne gi gusime drugive tuka.