Melanija RR -> RE: Како до женско, а како до машко (21.2.2014 13:13:17)
|
Постари постови од друга тема Може апдејт ако има кај некој нешто ново [sm=smiley1.gif] 10.11.2011 ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Ova e mnogu aktuela tema vo posledno vreme, barem vo krugovite kade jas se dvizam. Ne znam dali postoi vakov post, ako ima sorry odnapred. Dali mislite deka postoi siguren nacin da go odredite polot na bebeto pri zacnuvanjeto? Site sme slusale za babini devetini od tipot: jadi samo kiselo ako sakas masko, ili testisite na mazot da bidat postojano utopleni ako sakas zensko, ili da apstiniras nekolku dena pred odnosot ako sakas masko, itn... Nekoi ginekolozi im kazuvaat na pacientkite tocen den na ovulacija, za da mozat da izberat dali sakaat odnosi pred ovulacijata za zensko ili posle ovulacijata za masko dete (ili obratno bese). No, dali ima nekoj sto primenuval odredena taktita i navistina uspeala vo praksa? ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana i jas imam procitano deka so odredena ishrana bi mozelo da se vlijae (hipoteticki) na odreduvanjeto na polot na bebeto. Isto imam slusnato za eden trik so vencalen prsten i pramen od kosata na majkata kako moze da se odredi polot (ova e sueverie ama mene mi se pogodi hihihihi) i uste eden trik, spored mesecot na zacnuvanje i rodendenot na majkata (i tuka za cudo mi se pogodi) inaku nosam zensko[sm=angel.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: miana ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Ova e mnogu aktuela tema vo posledno vreme, barem vo krugovite kade jas se dvizam. Ne znam dali postoi vakov post, ako ima sorry odnapred. Dali mislite deka postoi siguren nacin da go odredite polot na bebeto pri zacnuvanjeto? Site sme slusale za babini devetini od tipot: jadi samo kiselo ako sakas masko, ili testisite na mazot da bidat postojano utopleni ako sakas zensko, ili da apstiniras nekolku dena pred odnosot ako sakas masko, itn... Nekoi ginekolozi im kazuvaat na pacientkite tocen den na ovulacija, za da mozat da izberat dali sakaat odnosi pred ovulacijata za zensko ili posle ovulacijata za masko dete (ili obratno bese). No, dali ima nekoj sto primenuval odredena taktita i navistina uspeala vo praksa? Aaaaa devojce ti sakas da si se osiguras za treto a? Ako,ako...Jas sega ke vi kazam..mojot doktor pred da ostanam bremena so vtorovo mi rece da dojdam i da mi kaze recept..Arno ama jas - ne poslusav i op pak zensko..sega kog aodam mi vika : ke pies ti voda od cevel i se smee..Mi kaza deka treba tocno na denot na ovulacijata ( on ke mi ja odredi ) no per toa minimum 12 dena mazot da apstinira...Mi rece deka e 100% isprobano[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ИЗВОРНА ПОРАКА: anedespo Jas veruvam vo ova i mislam deka e taka. Ima vrska fintata pred i posle ovulacija, barem za moite deca. A ima i logicen odgovor. Spermatozoidite so xy geni sto pravat masko dete se mnogu brzi no ziveat mnogu kratko, zatoa i maskite deca sekogas se fakaat posle ovulacija, zasto najbrzo stasuvaat do celta. Dodeka spermatozoidite xx sto pravat zenski deca, se spori no mozat da preziveat i nekolku dena vnatre vo vaginata. Zatoa pa tie ja cekaat jajce kletkata da izleze i odma da i se zakacat. ИЗВОРНА ПОРАКА: JovanaJ I po kineskiot kalendar izleguva tocno. Za site recisi za koi sme proverile e tocno...:). Interesno... ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Jas da vi kazam, kineskiot kalendar i za dvete deca mi vika deka se maski, a jas ustvari imam dve kerki. Ova vtorovo ko bozem go pravevme po recept na mojot ginekolog, tocno na denot na ovulacija, so apstinencija denovite prethodno, i drugi nekoi marifeti i pak mi se padna zensko [sm=smiley36.gif] Mnogu sakam da imam poveke deca i sigurno ke odam na treto, ama bi sakala da imam i sin, ne samo kerki, kolku pari samo za konduri i tasni ke mi treba. [sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: miana ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Jas da vi kazam, kineskiot kalendar i za dvete deca mi vika deka se maski, a jas ustvari imam dve kerki. Ova vtorovo ko bozem go pravevme po recept na mojot ginekolog, tocno na denot na ovulacija, so apstinencija denovite prethodno, i drugi nekoi marifeti i pak mi se padna zensko [sm=smiley36.gif] Mnogu sakam da imam poveke deca i sigurno ke odam na treto, ama bi sakala da imam i sin, ne samo kerki, kolku pari samo za konduri i tasni ke mi treba. [sm=smiley36.gif] hahhahahhaaha taka e .... Inaku mene koga ostanav bremena bratmi mi stavi sol na glava i sum se fatila za uste ( sto znaci - zensko) I mi zamotaa igla vo vesnik da odberam eden kraj..Go odbrav toj so dupkata-i ete ispadna navistina zensko .... ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana Ако сакате Девојче: Јадете многу чоколада и други слатки Ако не сте дијабетичар - но во умерени количини! Ние сите знаеме дека премногу слатки се лоши за шеќерот во крвта, линијата и забите. Треба да јадете многу риба и зеленчук Ако жената прва доживее оргазам, ќе имате девојче / Доколку водите љубов во мисионерската поза може да имате девојче Ако жената е одозгора ќе имате девојче Ако сакате машко: Јадете многу солена храна Ние не сме толку сигурни дека ова е добра идеја. Премногу сол може да предизвика висок крвен притисок и во некои случаи, рак на желудникот. Ако веќе имате висок крвен притисок, дефинитивно не се обидувајте со ова. Јадете многу црвено месо Постојат голем број на вегетаријанци, кои ќе ви кажам дека може да се има Момче без јадење било какво месо. Додека умерена доза на црвено месо е во ред, преголема носи некои здравствени ризици; потрошувачката на премногу црвено месо е поврзано со рак на дебелото црево и срцеви заболувања. Ако сакате да се обидете со ова, изберете органско месо. Пуштете го мажот да иницира водење љубов Водете љубов стоејќи Легнете некое време после сексот Имајте секс во кучешката поза. За тоа со прстенот, си ја врзуваш бурмата на влакно од твојата коса и го држиш така над стомакот. Доколку прстенот прави кружни движења, тогаш носиш женско, а ако се движи само напред назад, ќе имаш машко. ИЗВОРНА ПОРАКА: vida Za prvoto voopsto ne se zamarav kakvo ke bide dodeka go pravevme [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] a koga ostanav trudna posakuvav sin a mm kerka i mojata zelba se ispolni.Zdravje koga ke pravam vtoro ke primenam moze nesto od ,,receptive,, [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] posto sakam vtoroto da bide zensko. ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR inaku jas licno neveruvam vo toa deka so nesto mozeme da vlijaeme na plodot ednostavno e: sansite se 50 50 odnosno koj od maskite xy sex hromozomi ke se spoi so eden od xx zeskite hromozomi.
|
|
|
|