deluxe -> RE: сексот после породување (19.9.2013 12:43:14)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR ИЗВОРНА ПОРАКА: kik4e Jas sum porodena carski rez imn ubavo si pominav bez nikakvi bolki i teskotii i eve eden mesec kako sum porodena ne osekam bolki pa sakav da ve pitam dali nekoja imala sex pred 40dena oti slusam od narodo deka trebalo posle 40dena da se ima sex ne bilo ubavo zaradi deteto vemolam da mi odgovorite na prasanjeto i dali ima toa vrskaili ne nestrplivi sme so mm sakame da imame sex ali me ubiva mislata deka treba da se ceka 40dena da pominat pozdrav do site od forumot i cekam nekoja odvas pobrzo da mi odgovori[sm=nosecka.gif] Кикче какви 40 ,какви ми ти тоа глупости,штом ти си спремна,а плус тоа и си сакаш,40 те дена остави ги за бабите што зборуваат ,а ти и маж ти уживајте си Јас сум со царски и ти кажувам од 40 дена ,немаше ни Ч кај нас [sm=smiley2.gif] Кик4е според мене тие 40 дена се предвидени да се среди матката,да се врати во нормала,рани што има да заздрават,сепак мој совет ти е штом си чекала 1 месец почекај уште малку не е крај на светот.сепак се работи за опоравување на матката која се растегнувала 9 месеци,да не случајно си искомплицираш.поззз И демек за точно 40 дена раните ќе заздрават [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. И после 18 месеци сеуште имам намален осет на раната,а матката се враќа во нормала дури после 6 месеци. Не дека не треба екстра внимание ,ама колку да ти помине меракот... зошто да не. Како и да е знаеме што секс е тоа првиот после породување [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] е ајде де нека бидне,немам јас против тоа ,ама штом веќе чекала 1 месец што менуваат уште 10 дена?? Па нека бидне[sm=smil[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Како и да е се е ствар на избор, па не е за џабе смислено сето ова туку ај...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|