Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
оралниот секс добар за забите?! 10.6.2009 13:54:47
mami
Велат дека спермата е здрава за забите, за тент, помага да не се појавуваат стрии...е сега останува само прашањето- кој ја користи како козметички препарат
RE: оралниот секс добар за забите?! 10.6.2009 15:53:45
srnicka
Neznam kako bi probale, kako mislite da se izmackate i da sedite taka za da ima efekt ali nema veze, jas licno mislam deka se gluposti a ima i dovolno sredstva protiv strii taka da takvi raboti mislam deka ne se potrebni, izvinete ako navrediv nekoj
RE: оралниот секс добар за забите?! 10.6.2009 21:46:01
Боцко
жените изгледа повеќе сакаат да им го извлечат и последниот денар звучните козметички компании за разни креми со звучни имиња, дермо лифт, и слично. прочитајте етикета и ќе видите дека главна состојка таму е хијалуронска киселина. а од каде се добива? па од сперма. дома ја има бесплатно. чувајте пари за нови парчиња облека
се извинувам ако ова навредило некого, ама намерата ми е чисто хумористична, ама податоците се вистинити.
RE: оралниот секс добар за забите?! 17.8.2009 8:30:30
profesorica
a jas mislev stanuva sbor za obratno, zadovoluvanje, demek na mazite da im go podobrime zdravjeto na zabite hahaha.jas sum za praktikuvanjeto na oralen sex.
RE: оралниот секс добар за забите?! 27.8.2009 3:22:22
Лејди
Пред некој ден прочитав дека жените кои орално ги задоволуваат своите партнери се во групата најзагрозени жени со ризик за рак на грлото. Оваа група на жени била со поголеми шанси за заболување од рак на грлото дури и од жените кои хронични пушачи.