Calypso -> RE: Слики и писма од поранешни девојки! (7.2.2012 15:41:18)
|
Ikana, ova tvoevo me potseti na edna slicna situacija - i jas taka mu napraviv na mm... imeno, vo eden period od nasata vrska moravme da bideme razdeleni, poradi rabotata na mm, toj bese nadvor od Makedonija 4 i pol meseci. Edinstvena komunikacija ni bese Skype, i cat pat mobilnite telefoni, oti tamu kaj sto bese ne stigaa sekogas SMS porakite. Koga se vrati, bev doma kaj nego nekoj period, i ednas svekrva mi me prasuvase kako izgledale moite, pa roskav vo kompjuterot na mm (togas decko) da i gi pokazam. Znaev deka ima sliki od moite oti mu gi prativ po skype. I koga ke vidam sto ke vidam - sliki od bivsi devojki, no i od "bliski" prijatelki sto mu prakjale po skype isto - cel folder imase so niv! Togas mu se nalutiv za toa, a toj mi se pravdase oti sami mu pustale sliki. Sam ne gi izbrisa, jas ne go pobarav toa od nego, ama prva prilika - sve isprativ vo recycle bin - i posle toa mm go formatirase kompjuterot i slikite otide vo nevrat[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|