natasha -> RE: Тато и излегувањата (11.6.2009 16:57:45)
|
nikolina za uspesen brak e potrebno megusebna doverba,razbiranje i sekojdenevna komunikacija-dokolku go nema seto ova.....?no ti ne se predavaj tolku lesno sama treba da iznajdes resenie i da go vratis ona sto ste go imale prethodno,mazite se custvuvaat otfrleni za vreme na bremenosta kako i po nea,no so razgovor mnogu raboti mozat da se smenat,ako prekutuvate problemite samo ke vi se talozat,a nikoj dr ne moze da vi pomogne sem vie samite.Jas imam dve sincinja,koga se porodiv so vtoroto bev iscrpena,doenje,peglanje,presoblakanje,cistenje,rucek....normalno deka secustvuvav izmoreno i na nisto dr ne mi teknuvase sem na mojata pernica,na pocetoko mm razbirase ama kako odminuvase vremeto jas im se posvetuvava poveke na decata a toj se custvuvase otfrlen,no sreka se osvestiv na vreme i sega odlicno si funkcionirame,zaedno sme veke 14god.I nie imave usponi i padovi ama toa e zivotot,zenata e kuka so tri stolba a toa se kukata,mazot i decata-ne go zaboravaj toa.Ti posakuvam se najdobro i pobrzo resenie na tvojot problem koj navidum i ne e tolku strasen,ima od loso i poloso[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|