|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Инсеминација
22.4.2012 20:48:39   
nataly86
LUBA od swanson e od 400mg pijam 2 pati na den po 1 apce..utre odam na lekar pa ke vidam dali ima kaj mene dejstvo ili ne...

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 1701
22.4.2012 22:59:52   
Melanija RR
babyhope за подобра прегледност на темата и за евнтуални нејаснотии, прашањето можеш повторно да го напишеш ТУКА.
Деновиве ќе одам кај мојата општа докторка па ќе бидам што ќе ми каже за тест на Бета и ќе пишам

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот nataly86)
Непосредна врска до пораките: 1702
23.4.2012 10:10:40   
malena1
Прво да Ви се заблагодарам на сите што ми посакавте user posted image . Јас од петокот наваму секој ден правам тест и ми покажува бледа црта. А бетата во петокот ми беше многу ниска, ми рекоа дека било рано и за пет дена ќе мора пак да вадам, ама мислам дека сум user posted image user posted image . Не знам што направи Lindicka. A ти Melanija кога треба да вадиш бета?
Поздрав до сите

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1703
23.4.2012 19:04:07   
Melanija RR
malena1 едвај чекам да ни потврдиш user posted image user posted image user posted image
Ја сум за 3 мај user posted image
Списокче за user posted image има ТУКА

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот malena1)
Непосредна врска до пораките: 1704
23.4.2012 19:40:44   
SOLE
zdravo na site, me interesira dali nekoja od vas ima praveno inseminacija so los kvalitet na spermata (namalen broj na podvizni spermatozoidi) odnosno diagnozata na spermogramot e astenozoospermija?? ve molam pisete 

(Одговор на членот nataly86)
Непосредна врска до пораките: 1705
24.4.2012 8:38:08   
Sajna
Da SOLE jas pravev so takva dijagnoza i neuspesno bese na procistuvanje ostana samo 0.5 mil i doktorite ni rekoa deka nema nikakvi sansi ama aj neli e potrebno samo 1 taka si rekovme i ja napraivme user posted image
Nego mene me interesira dali nekoja od vas odi kaj Dimitrov vo REMEDIKA kakvo iskustvo imate so nego? zatoa sto SISTINA E stanata katastrofa !!! peralna za pari nisto drugo!!!
I AJde veke neka ne izraduva nekoja d ani trgne user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 1706
24.4.2012 13:22:39   
sunshine0704
malena1 user posted image , ajde da ne izraduvas site. Jas utre treba da pravam beta hcg, imam trema ama pa i strav zasto stomakov me boli mnogu i jajnicite isto kako sekoj pat kako sto mi e za dobivanje. Ke vidime utre D-day user posted image

Непосредна врска до пораките: 1707
24.4.2012 14:45:52   
malena1
Sunshine и јас утре ќе вадам по втор пат бета, а првата не ми е ни за кажување, ептен мала. Ама јас сум си позитивна. Мислам дека утре и двете ќе се радуваме, ајде па време е сите нека се радуват на никој да не му дојди овој месецuser posted image Ајде со среќа утреuser posted image

(Одговор на членот sunshine0704)
Непосредна врска до пораките: 1708
24.4.2012 21:53:47   
Bogdancanka
malena mila ajde stiskame palci utre da se izraduvas na pozitivni rezultati i site zaedno da se raduvameuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1709
25.4.2012 9:11:02   
Melanija RR
Ајде мили денес е вашиот ден user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1710
25.4.2012 10:23:11   
sunshine0704
Blagodaram za podrskata, iskreno se nadevam deka ke bide pozitivno user posted image , no i da ne e prodolzuvame ponataka user posted image , sto e nase ke si dojde. Ke ve izvestam utre zasto posle 17h ke odam user posted image

Непосредна врска до пораките: 1711
26.4.2012 9:34:50   
sunshine0704
Pomina denot vcera i za zal mojot test bese negativen, zdravje Boze ke bide eden den user posted image . Se nadevam deka drugite sto cekaat ke ne izraduvaat site user posted image , prodolzuvame ponatamu samo so pozitivni misli user posted image

Непосредна врска до пораките: 1712
26.4.2012 9:51:40   
malena1
Sunshine многу многу ми е жал искрено, ама не се разочарувај, само позитивно колку и да е тешкоuser posted image user posted image секако ќе биде само кога. Јас секогаш си велев значи не требало сега да биде, така било подобро во овој момент, Господ си ја знае работата. Е мојот тест беше позитивен, само не можам целосно да се израдувам додека не го видат user posted image на ехо и додека не му го слушнат срценцето. На сите ви посакувам што побргу заедно да се радуваме. Еве секогаш сакав кога ќе се регистрирам на овој форум да напишам мојата прва инсеминација беше успешна, зошто толку многу листав на форумот за да го прочитам тоа од некој друг и да ми даде надеж. Епа сега пишувам иако сеуште со резерва. Девојки најверојатно мојата прва инсеминација беше успешна. Веuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1713
26.4.2012 10:01:04   
sandrin
cestitki malena1 za devet mesici da si guskas zivo i zdravo bebence
uzivaj vo bremenosta i eve za pomos na site koi si go ''proveruvaat'' teloto po napravena inseminacija kazi ni kako se cuvstvuvas :)

Непосредна врска до пораките: 1714
26.4.2012 10:05:17   
Sajna
Jas samo da se prijavam deka prv pat posle dooolgi godini so AGNES dobiv menstruacija na vreme na 28 dena znaci devojki deluvaat zimajte gi :)) se nadevam naredniot mesec deka ke se falam za drugo deka sum dobila ... nasite vi pustam sreka za user posted image

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 1715
26.4.2012 10:33:56   
Dreamline
user posted image  odlicno Sajna... i jas prviot ciklus so agnes dobiv na 29 den sto e za mene nezamislivo i imav ovulacija na 14 den. ovoj ciklus ovulacijata mi bese na 21 den ( najverojatno poradi stres - ovoj mesec mi bese mnogu stresenuser posted image ) ama ovulacijata sepak se sluci i sum presrekna..e sega ke vidime sto ke bide? dali ke dojde ili ke zakasni edno 9 meseciuser posted image . test pravam na 8 maj ( dokolku ne dobijam). pozdrav i se najdobro

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 1716
26.4.2012 10:35:30   
Dreamline
ИЗВОРНА ПОРАКА: malena1

Sunshine многу многу ми е жал искрено, ама не се разочарувај, само позитивно колку и да е тешкоuser posted image user posted image секако ќе биде само кога. Јас секогаш си велев значи не требало сега да биде, така било подобро во овој момент, Господ си ја знае работата. Е мојот тест беше позитивен, само не можам целосно да се израдувам додека не го видат user posted image на ехо и додека не му го слушнат срценцето. На сите ви посакувам што побргу заедно да се радуваме. Еве секогаш сакав кога ќе се регистрирам на овој форум да напишам мојата прва инсеминација беше успешна, зошто толку многу листав на форумот за да го прочитам тоа од некој друг и да ми даде надеж. Епа сега пишувам иако сеуште со резерва. Девојки најверојатно мојата прва инсеминација беше успешна. Веuser posted image

Cestitki Malena1... se najdobro ti posakuvam...imaj skolska i lesna bremenost user posted image

Непосредна врска до пораките: 1717
26.4.2012 10:44:33   
temjana
Честитки Малена user posted image user posted image user posted image сега само смирено и се ќе биде како што треба, па за 9 месеци да го видиме бебушко user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Dreamline)
Непосредна врска до пораките: 1718
26.4.2012 13:10:23   
sunshine0704
user posted image malena, uzivaj mila vo bremenosta, ti posakuvam ubava i lesna bremenost user posted image . Inaku i jas veruvam deka se se slucuva so nekakva pricina, taka da koga ke mu bide vreme ke si dojde se na mesto, trpelivo i se ke bide.

Непосредна врска до пораките: 1719
26.4.2012 14:53:11   
malena1
Ви благодарам за убавите желби на ситеuser posted image , што побргу и Вие да си начекатеuser posted image Е сега да одговорам на Sandrin иaко може не е местото во оваа темаuser posted image Од првиот ден на инсеминација до шестиот осекав слаби болки во јајниците, градите почнаа да ме болат, многу ме болеше и желудникот. Потоа по шестиот ден од инсеминација до пред 2-3 дена речиси ништо, градите ептен малку ме болат само на допир, ама интресно е тоа што ме болат и на средината кај брадавиците што порано ми се нема случено а и брадавиците ми се многу испапчени не знам дали е ова или порано не сум приметила, ама мислам порано не ми беа такви. Пред циклус градите ме болат најмногу под пазувите. Од вчера осеќам предменструални болки во стомакот, баш такви дури ме плаши тоа. А и дланките ми се потат а тоа никогаш не ми се случува, и тоа е за сега ...user posted image

Непосредна врска до пораките: 1720
26.4.2012 15:18:41   
sandrin
dosta ti se simptomi, daj boze na toa da si ostanes i da nemas nikakvi problemi
tvoeto iskustvo sigurno ke e od korist na nekoja RR

Непосредна врска до пораките: 1721
26.4.2012 16:19:45   
DuffytheDuck
Malena честитки за user posted image ти посакувам лесна бременост. За останатите голема поддршка, и чекаме нови цртки.
ЈАс примам терапија, најверојатно во понеделник ќе биде нашата прва инсеминација и искрено се надевам дека ќе се фалам овде на цел глас user posted image . user posted image

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 1722
26.4.2012 22:11:29   
Bogdancanka
cestitki malenauser posted image user posted image user posted image ajde daj boze sekoj den po edna vakva ubava vest da ni pisuvaat nasite ringerajki

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1723
27.4.2012 0:15:12   
Melanija RR
malena1 user posted image user posted image user posted image да си имаш најубава бременост и секој ден да уживаш во убавите месеци што следат user posted image
Sajna си го најде лекот само напред user posted image
sunshine0704 за тебе user posted image и издржи па со нови сили

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1724
27.4.2012 0:30:48   
zagrizena26
Zdravo na site, eve me mene pak po podolgo vreme neznam od kaj da pocnam totalno se razocarav dodeka me nemase pravev nekoi antitelni ispituvanja koj bea super pravev uste edna insiminacija koj izleze pozitivna i pak se spusti neznam sto e problemot vekeuser posted image user posted image user posted image user posted image nemam sili veke psihicki padnav na nula.Sega cekam da mi pomine pa da vidam dr sto ke kazi, dajte mi vase mislenje insiminaciite veke me iscrpuvaatuser posted image user posted image user posted image .Fala vi na razbiranjeto.Cestitki za site novi mamicki, uzivajte sega zasto znaete kakov e patot do niv.Pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1725
Страница:   <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?