Dothy -> RE: Забите во текот на бременоста (25.3.2015 5:46:41)
|
Zdravo mami. So ogled na toa vo kolku casot pisuvam, moze da zamislite sto mi e..zabobolka veke 4 dena, se nerviram nemozeme da go locirame zabot, bev vo pon mi cistea dzeb I mi ja otvori sedumkata predhodno plombirana no so karies pod NEA, ajde ja iscistivme I lek I stavi, ne pominuva, vcera bev 8kata ja otvorivme I mi pominuvase niz kanalite so nekakvi iglicki no nemase gnoj, Nemam otok a uzasna bolkam glava, obraz, vilica, vidliv karies Nemam, denes edvaj cekam pak da odam. Neznam sto ke se pravi, vo pravite dve bremenosti nemav problem t,e jas do Sega neznaev sto znaci da te boli zab, morase li bas Sega..jas bi ja vadela 8kata pa I zdrava Neka e samo da pomine..23 nedela sum bev vo apteka analgin da zemam ne mi dadoa, velat-nikako, samo na tvoja odgovornost. I koga ke ti kazat taka odi pa napij se, samo dvapati daleron I plaknenje so zalfija, koristam lakalut aktiv I so cetka sensitive cetkam, Nemam krvarenje I problem so nepcata ama bolkive strasni..ako imate nekoj sovet, davajte [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|