profesorica -> Што размислуваме за време на секс??? (23.1.2010 8:24:45)
|
Сте се запрашале ли некогаш што се врти во главата на вашата партнерка додека имате секс? Иако е општо познато дека жените повеќе се сконцентрирани за време на сексуалниот однос, сепак понекогаш едноставно се случува и тие едноставно да одлетаат некаде со своите мисли. Во прилог ви нудиме неколку мисли кои што може да им поминат низ глава. 1.Се прашувам кој филм го даваат вечерва на телевизија? 2.Не можам да го правам ова додека ме гледа нашето куче! 3.Да, да тука е вистинското место! Само продолжи така! 4.Што правиш? Дај забави! 5. Уф, ама ми е ладно! 6. Што да облечам утре за на работа? 7.Не требаше толку да пијам 8. Може ли да ги чуе сите звуци што ги правам? 9. Уф, мразам кондоми! 10.Оф Боже, сигурно не слушаат и соседите! 11.Мило, тоа не е клиторисот! 12. Господе, те молам нека ме стисне и конечно нека покаже дека е маж! 13.Леле, целосно заборавив! Треба да перам утре! 14.Хм, значи ли ова дека сега сме во врска? 15.Се прашувам како изгледам во оваа поза?! 16.Можеби треба да го земам вибраторот. Да не се исплаши? 17.Ова беше одлично! Се надевам дека ќе се повтори! 18. Како ли му беше презимето? 19.Хм, се прашувам дали оргазмот со него може да биде подобар? 20.Досадно ми е! Ајде заврши веќе еднаш!!! 21.Земав ли пилула денес? Никако не можам да се сетам. 22.Овој скап градник заврши за секунда на подот 23. Дали е ова мојата Г-точка? 24.Мислам дека ми го гледа задникот! Може ли да го види целулитот? 25.Не можеше ли подобро да се избричи? Ме боцка! 26. Знам дека во оваа поза изгледам супер! Ајде погледни ме подобро! 27.Се надевам дека е при крај, ми се спие! 28. Зошто сум во кревет со некој кој не беше во состојба ниту да ја плати целата вечера?! 29. Лицето му изгледа поинаку. Се надевам дека нема да почна да се смее! 30. Баш е добар! Мислам дека ќе свршам!!!
|
|
|
|