Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
И по толку време од несреката ,јас сеуште неможам да се натерам да си пуштам цд или што да е од Тошка..неможам песните да му ги слушам,многу се нажалувам. Срекен роденден Тоше
mojot najubav spomen od Tose.....jas posle 3 godini otidov vo Krushevo i ne znam koj gjavol me natera da pushtam muzika na tie slushalkite vo sobata negova...abe ni 3 sekundi ne poslusav mi navrija solzi a ja baska
Потпис! Исто и јас, тешко ми е и свесно избегнувам иако знам дека преку неговата музика и тој е меѓу нас. Меѓутоа чувството на стегање во гради ми е постојано тука кога ќе слушнам нешто од него . Среќен роденден ангелу...
Срекен роденден Тоше! Никогаш нема да те заборавам те сакам со сето срце и душа и често ги слушам твоите песни само многу се раста`увам.Се надевам дека во блиска иднина ќе соберам сили да го посетам и твојот вечен дом.
Ова е " ТАЈНА МОЈА " ... Но некои велат дека е " ИЛУЗИЈА " ... Јас чуствувам дека е " НЕМИР " ... Кога ќе го видивме твоето " СОНЦЕ ВО РУСИ КОСИ " ... Сите велевме дека си ти " СИНОТ БОЖЈИ "... Девојките со тебе најмногу посакуваа да сте " УСНИ НА УСНИ " ... Зошто ти намногу сакаше само " ЖЕНА БАЛКАНСКА " и и пееше " БОЖЕ ЧУВАЈ ЈА ОД ЗЛО " ... Во твоите " ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦИ " уморен од твојата " НОЌНА ИГРА " во " СОН ЕГЗОТИЧЕН " од тебе само " ДУША ОСТАНА " ... Но сега сите " АКО НЕ ПОГЛЕДНЕШ ВО ОЧИ " во нашата " СОБА ЗА ТАГА " која се наоѓа на улицата " РУЗВЕЛТОВА 3 " ќе ти кажеме едногласно... "АНГЕЛ СИ ТИ "!!! ♥♥♥
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ТОШКА