Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Mnogu ubavi nevesti na edno mesto, site mladi so prekrasni vencanici, mnogu ubavi nevesti ringerajki, i jas bev so tesna vencanica, sega ke pobaram slika i ke ja pustam
Nisto posebno. Jas ja kreirav i jas si ja sosiv so majkami, i na zolvami fustanot... Ne e ni vencanica mm izgleda NAMURTENO" na slikata A ovaa maloto devojce mi e vnuka, na zolvata kerkicka, Loreta se vika
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
Еве ја и мојата венчаница инаку овде сум 6 ти месец
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
Фала Па ајде палешка стави слика сигурно си убава која невеста не е
Еве ги сликите. Кога Марио ги виде се искина од смеа, ми рече дека сме биле ко' закочени
Супер си палешка
И јас бев Маца во петти месец мноогу си убава! Ви благодарам мили мои на комплиментите, туку еве, Марио уште се смее за татко му..колку е млад и слаб и како бебе во лицето и + уплашен
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.