Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Петра многу интересна венчаница Еве ја мојата, многу едноставна, направена од некој специфичен материјал, кој цела вечер ми правеше проблеми, се нешто ми се запнуваше на фустанот
Како Пепелашка (така ми велеа сите)
lele ne sme nie, ama mojata vencanica bese ista vakva samo jas gi nemam moite sliki od svadba vo digitalna forma, ne sakase da ni gi dade slikarot. ova e janko tipsarevic i zena mu Biljana ona mi bese inspiracija za mojata vencanica.
jas ne pravev svadba i nemav vencanica,tuku si sosiv fustan do kolenici sampanj boja so zlaten pojas,i pravev mala veselba so 30 luge...t.e. samo najbliskite
Тие рр-ки што успеав да ги видам се преубави. Некои не можев да ги видам, не знам зошто, кога ќе кликнам на линкот, ми се отвора српската рр-ја, на пр. на мами, и на мамму. Ги молам модераторите да го кореигараат тоа, за да ги видиме сите невести какви биле.
Инаку, мојата венчаница беше преубава, во форма на сирена, и целата беше покриена со чипка, и имаше мали како ракавчиња на рамената. Иако ја платив многу (58.000 денари) не жалам ниту за еден денар што го дадов (всушност го дадоа свекор ми и свекрва ми), и да правам пак свадба, истата венчаница би ја одбрала.
Јас постојано сум менувала фустани.Прво бев во матично нормално,па по 3-4 месеци направив свадба.Не којзнае колкава,ама со максимум 100 гости ни беше.Кога се регисрирав бев во бел фустан,а на свадбата менував венчаници,ог кои една нарачав,а сотанатите ми беа поклон од другарка ми.Само не знам како се ставаат слики,инаку ќе ставев некои од интернет за да ви покажам како ми изгледаа,зашто ги немам сликите од свадбата во дигитална форма,а и не би ставала приватни работи.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.