Еца -> RE: Кондури за дете (26.11.2009 17:52:10)
|
Пацувче се согласувам со тебе потполно, и ние сме три сестри, моите глава не кревале од обврски, неколку пати нагласив дека не сме имале се, но бевме среќни деца, сепак мила времињата се менуваат. Ако гледаме така многу работи воопшто не се ни приближно исти како некогаш, настанати се многу промени во секој аспек од животот и најискрено во случајот сметам дека боцко има добар став. Го делиме мислењето, и затоа што тие кондурчиња барем јас што сум ги купувала и поскапо сега ке ги искористам и за Мила. Додека се оформи стапалото би требало да се раководиме по некои критеруими, нормално ако сме во можност... сега кога веке наполни 4 години и купувам најобични. Но не мора да значи дека ако е скапо, брендирано демек може да спречи деформитети. Пример е внук ми кој од самиот почеток носи цицибан, ортопедски, анатомски, специјални влошки направени само за него и за жал пак има рамни стапала и проблеми... значи нема универзално решение, секое дете приказна за себе, како и ставовите кои ке ги заземат родителите.
|
|
|
|