Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Кога отидовте за потврда на бременоста кај Др.? 17.6.2009 18:19:35
Палешка РР
... Доцни ... Купувате тест ... Тестот е позитивен ... Одите на гинеколог да ја потврдите бременоста. __________________________________________
Ме интересира кога прв пат отидовте кај гинекологот за потврда на бременоста? Јас бев пет недели бремена кога отидов и веќе се слушаше срцето. Кога отидовте вие?
< Поракaта ја уредил Палешка -- 17.6.2009 18:30:41 >
RE: Кога отидовте за потврда на бременоста ка... 17.6.2009 19:15:13
Sanja
Откако ми доцнесе меца еден ден одма направив тест, ми покажа една јако розе линија и друга слабо розе линија! После 7 дена откако ми доцнесе бев на гинеколог и ми потврди дека сум бремена, ја видовме малата точкичка! Срцева реакција немаше, но изгледа е рано! За срцева реакција ке одам во понеделник!
RE: Кога отидовте за потврда на бременоста ка... 17.6.2009 19:30:15
Nikolina
јас имав проблеми со нередовен циклус одсекогаш,и бас со мажот ми сакавме да планираме семејство бев на гиниколог да направам микробилошки тестови и да ми види кога ми се плодните денови и тогаш гиникологот ми рече дека ми поминле за тој месец и ми рече на смеа онака народски сега удри бригу на весеље па од другиот месец ќе видиме,и така не се пазевме со мажот ми демек нема да фати,и така ми каснеше скоро две нели направив тест и тој беше негативен почекав усте една недела и појдов на гиниколог ама овој мојот не бесе во државата па бев кај друг и тој ми вика не си бремена имаш циста два со три сантими и меенн ме фати паника не бев баш запознаена ос тој термин и незаев што ми се случува,а она стомак ме боли како за добивање градите ме болат и ми даде таблети да ми прсни цистата,арно ама не прсна и одам пак му викам помина многу време усте ништо и тој ме гледа и ми вика од кај па сега ова па ти си бремена некаде седум недели,леле луѓе незнаев дали да плачам или да се радувам бидејќи ми беше страв од таблетите да не се јави некоја закаснета реакција па недај Боже и така и ден денес незнам дали имав циста или тоа било бебушот
RE: Кога отидовте за потврда на бременоста ка... 17.6.2009 20:00:32
none
Zdr,mi ostana uste cetiri dena da vidam dali sum bremena ili ke dobijam???? Edno me interesira koga se mijam obicno grloto na matkata pred menzis go dopiram sega isto go dopiram ama kako da e zdebeleno?Kazete mi dokolku dojde do bremenost kako se manifestira grloto na matkata dali se menuva ili n/??????kazete da se raduvam???
RE: Кога отидовте за потврда на бременоста ка... 19.6.2009 0:12:00
katence
Jas odma znaev deka sum bremena,site simptomi gi imav i kako prethodno no napraviv eden test kolku da potvrdam.Prviot pat koga otidov na doktor bese da go slusnam srceto,ehh koga ke mi tekne
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.