blue_blue
|
Виктори, ти си имала добро искуство, затоа си ја пофалила, нема зошто да ти е криво, таман работа...јас и други луѓе прашав, задоволни беа, и има едно чудо деца што одат таму и тие имаат родители сигурно им е убаво штом ги носат таму, кој ќе остави детето да му оди некаде кај што не му е добро. И мене директорката многу убав впечаток ми остави. Затоа велам - може е некоја случајност, во моментот така се десило, они биле затечени, директрката не им пренела, ама јас не можам да им дадам втора шанса, сепак се работи за доброто на моите деца. и мислам дека можеа на друг начин тоа да го средат, а не пред децата да повишуваат тон и да покажуваат нетрпеливост и нервоза...не можам да ти опишам со зборови колку бев вознемирена. Да бев сама може ете ќе речев преувеличав, ама и мм беше таму, он толкав маж кога се вознемири, стварно беше многу неубаво, јас на работа отидов после, цел ден грутка во стомак, морав да работам, ама во моментот кога излегов од работа буквално ми се слоши, едвај некако дојдов дома, мислам на улица ќе се онесвестев, а јас сум во принцип мирна личност и силна сум, не се лигавам, ама ова беше одвратно...Плус веќе еднаш ги вратија (као уште не завршиле со реновирање иако ми рекоа пред тоа дека на таа дата може да почнат да идат), мање више на ист начин, само тогаш беа во количка па ги тргнавме на страна да не видат што се случува и директорката излезе надвор да ми објасни дека не може да ги примат, ама пак беше враќање без претходно да ме известат...и сега веќе стварно не би имала мир да одат таму...ќе одат во другава градинка, па ваљда ќе им биде ОК, таму баба им ќе ги зема, плус на едни пријатели девојчето ќе оди таму, а они ептен со неа си играат и се надевам на подобар прием.
|