RE: Што најмногу ви фали од вашата младост? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

miana -> RE: Што најмногу ви фали од вашата младост? (28.11.2013 15:34:21)

Ми фали слободата..Излегувањата и дружењата без обврски,без да мислам дека ме чекаат домче... Не дека сум престарена де,ама сепак ми фалат тие работи...Да си шетаме со мм без да мислиме дека треба да нанаат децава и сл

LoveableMe RR -> RE: Што најмногу ви фали од вашата младост? (28.11.2013 16:02:54)

Izleguvanjata vo Hard Rock i letnoto MNT......i svirkite na Gish.....

Mihaela 2010 -> RE: Што најмногу ви фали од вашата младост? (28.11.2013 16:04:12)

Minatoto e minato[sm=smiley1.gif]...mi se dopagja segasnosta i celokupnata situacija

Melanija RR -> RE: Што најмногу ви фали од вашата младост? (28.11.2013 23:33:48)

Седењето со другарки дрндање за се и сешто ус кафе и гатање кој дечно ќе го фатиме [sm=smiley36.gif]
Оф времето кога со автобус се враќавме навечер дома,а после одење и враќање со такси за 50 ден[sm=zmeden.gif] се на се убавото средношколско живеење без грижи и живот само за петок и сабота[sm=smiley1.gif]

Defne90 RR -> RE: Што најмногу ви фали од вашата младост? (28.12.2013 1:31:12)

Mi fali slobodata i bezgriznosta,vecernite izleguvanja vo petok i sabota koga se ni bese polno i ramno.Prekrasnite srednoskolski denovi koga ne se zamarav so nisto a ziveev za petoki sabota.Druzbite so drugarkite tracarenjata so niv i bliskosta sto ja imavme.I sega se druzam so istite luge no se poretko se gledame.Koja otisla natamu koja navamu.No ne mozam da kazam deka povtorno bi se vratila vo minatoto toa pominalo ostavilo mnogu ubavi spomeni i i napravilo pat na segasnosta da bide takva kakva sto e a mojata segasnost i moeto sekojdnevie ne bi gi menuvala za nisto.Kako sto togas ziveev za petok i sabota sega ziveam za mojot soprug i moite deca koi me pravat najsreknata licnost na ovoj svet.[sm=jezicek.gif]

scared RR -> RE: Што најмногу ви фали од вашата младост? (28.11.2014 21:35:27)

Средношколските денови, и другарките со кои веќе не сум толку блиска [sm=smiley13.gif]

Ki4iko -> RE: Што најмногу ви фали од вашата младост? (28.11.2014 22:52:27)

Свирките кои ги правевме, сопругот мој си продолжи со пеењето,ама јас не сум повеќе за во рок бенд, нели , се зафатив со бебиња и дечиња [sm=jezicek.gif]

caciana -> RE: Што најмногу ви фали од вашата младост? (28.11.2014 23:46:57)

Mladost...jas sum vo Taa faza,no eve ke Se vratam nanazad niz vremeto,ke kazam deka mi nedostiga vremeto koga izleguvavme tajfa drugarki.[sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]