blue_blue -> RE: Кломифен (28.9.2010 9:20:22)
|
Natasha, Хормон е, хемиски лек е, така што сигурно има нус појави од него. Е сега за страшен не верувам дека е ако се земе предвид зошто го препишуваат. Јас го имам пиено во 3 циклуси, па после тоа ме стави докторот на Гонал инекции, па после на Пурегон инекции. Се се тоа хормони и прават дисбаланс во организмот ама кога немаш избор тоа е, или ќе ги пиеш или нема да дојде до бременост....И мене ме оставаше на природни циклуси зошто немав медицински проблем ни јас ни мм, ама ете од необјаснива природа немаше бременост. Да излудиш!!! Нема од што да те лечат...сепак бременоста се случи со лекови, а не ми беше ништо т.е. немав никакви последици. Кломифенот е гола вода за сите други лекови што сме ги пиеле и јас и уште еден куп жени така да ич не се секирај - земи го лекот и следи ги упатствата на докторот ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981 Kolku e strasen Klomifenot so ogled na toa deka e hormonalen lek? Zosto i koga najcesto go prepisuvaat, me interesira?Dali ke mi go prepisat ako kazam deka sakam da pocnam terapija so Klomifen ili ke treba prethodno nekoi ispituvanja da se napravat??[sm=zmeden.gif] pozz
|
|
|
|