miana -> RE: Пасоши за деца (25.6.2013 15:33:15)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Kako sto ni kazaa vo MVR site pasosi nas ni se vazecki iako se vodat na razlicni adresi (zatoa sto niv sistemot ne im e abdejtiran i ne e vozmozno da ja vnesat najnovata adresa). No, kako jas vo druga drzava mozam da dokazam deka deteto e moe?! Samo po prezime?! Se kladam deka pola forum se preziva Stojanovski [sm=smiley36.gif] Jas se sekavam deka koga ja vozev kolata na majka mi, koga ke me zaprese cajkan mi pravese problem zatoa sto nemav potvrda deka toa navistina mi e majka, se vodevme na razlicni adresi i so razlicni preziminja. Pa sekogas so mene vo kola nosev fotokopija od sudskata promena na prezimeto na majka mi. Kakov takov, i toa e dokaz... za da ne vadam polnomosno sekoja godina. I sega za na granica, ako treba da si izvadam nesto, da ne ne vrakaat od granica nazad... Абе срцка,им се појавува во компјутер кои се родители на децата и има ваши слики,вадат цели досиеа,такада не му ја мисли за тоа. ж Инаку ако родителите се во брак ( не се разведени ) детето може да патува без еден родител без никаква потврда и согласност,а лани па ние карками ја однесовме кај свеки која веке беше на одмор ,ја оставивме без потврда и се мислевме дали ке им прават проблем за надад ( дека не нема нас ) и не им правеа проблем никаков. Ако се разведени родителите,тогаш стравуваат дека детето можеби е киднапирано и бараат согласност. Инаку Јами мами ,тие ке видат ваши податоци во компјутер и ке ве видат на слика,не се секирај...
|
|
|
|