RE: Дали сте задоволни од интернет операторите? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Тивко -> RE: Дали сте задоволни од интернет операторите? (17.2.2010 10:17:45)

BOOM TV RULES![image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Mila na mama -> RE: Дали сте задоволни од интернет операторите? (17.2.2010 11:52:46)

boom tv moze voda da i nosi na max tv

caci20 -> RE: Дали сте задоволни од интернет операторите? (17.2.2010 12:00:07)

I so max tv ima zezancija, mislam vo paketot so televizija sto odi. Moj kolega kupi HD televizor i odma otide da se prikluci na max tv zatoa sto tie imale digitalni high definition programi. Pusta doma slika katastrofa i im se javil i mu rekle: Pa znaete kaj nas signalot uste e slab moze krajot na ovaa godina ke bide podobro ili dogodina.
Site lazat kako ke stignat samo za da dobijat pretplatnici. I mnogu e bitno sto sreka imas

Adrijana -> RE: Дали сте задоволни од интернет операторите? (17.2.2010 12:20:24)

Nie sme na telekabe (robi), televizija, telefon i iternet. Tel i net se ok ama tv nema vrska.

Mucka -> RE: Дали сте задоволни од интернет операторите? (20.2.2010 19:00:54)

mi imamo kabel net i super je....za nase potrebe sasvim dovoljno...internet 400d,tv 300d i telefon 300d ,za svakog po nesto....i deda i baba i sin i mi nemamo problem,tv kanali za svakog po nesto,internet konekcija  odlicna,nikad nemamo prekida,i telefon ok usluga za te pare 200 minuta bezplatnih u fiksnoj mrezi i 400 minuta bezplatnih u njihovoj mrezi,pozivni na mobilni solidna cijena nekih 9 dinara minut,inostranstvo 5 dinara minut .....i cak mi suprug radi za njih.....eto plata da je malo veca nebi skodilo....al salu na stranu sto se tice usluga sasvim su uredu .....[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Enika -> RE: Дали сте задоволни од интернет операторите? (20.2.2010 19:12:49)

Јас сум на T-Home maxadsl... на телеком сме од самиот почеток кога дојде кај нас адсл-от.... не го менувам супер ми е.МН ретко пага и има проблеми...и нјстабилен ми е!

AneLav RR -> RE: Дали сте задоволни од интернет операторите? (18.11.2014 13:25:29)

Сега моментално и не сум. Го имаме оној на Неотел безжичен и све нешто паѓа. Од почеток кога го ставивме беше супер сега како проаѓа времето кочи се гаси го снемува. Сто пати поднесовме во Т-Номе ама немале техничка можност за да ни приклучат. Живееме у Струга у сред чаршија и не ми е јасно како не може. И Т-Номе се испекмезија многу да ги молиш да станеш на некој начин акционер у нивната фирма и не можат да направат техничка можност, хаос. Сега кога ќе ги згазат Вип и Оне ќе ни доаѓаат по врати да не молат.

caciana -> RE: Дали сте задоволни од интернет операторите? (25.11.2014 23:16:11)

Ne sum voopsto zadovolna od Blizoo,mnogu Se gubi netot.Sega ima ,pa 10min.nema I taka.A vo vikend da Ne komentiram,tapa e.Ke gi menuvam kaj da e [sm=hudicek1.gif]

scared RR -> RE: Дали сте задоволни од интернет операторите? (25.11.2014 23:33:09)

zadovolna sum od t- mobile ,sega za sega :)

Defne90 RR -> RE: Дали сте задоволни од интернет операторите? (26.11.2014 12:36:11)

Od T-Home sum zadovolna sega za sega i brz internetot i se.Adsl internet koristime.

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]