Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
znaci za depilacija tamu dole...kako na noze i na preponi me depilira kozmeticakra:)mn odamna so topol vosok ama toa veke ne se koristi a i ne mi beshe bash higienski..i poveke potkozni iskacaat...sea me deilira soladen vozok i ok mi e...na pocetoto vrishtev epten nenaviknata ama sea sum ponaucena i ne ni primetuvam koga me izdepilirala iako iskreno me boli:)ama so muabet i ne se primetuva:)
Вашиот изглед "таму долу" открива какви сте во кревет.А дознајте и како да го освежите сексуалниот живот!
100% природно
Природниот изглед на вашиот интимен дел укажува на тоа дека знаете што вам ви се допаѓа и не сте подготвени за промени само за да го задоволите партнерот.
Совет: Вклучете се во играта со визуелни стимуланси како што е големото огледало.Набљудувањето на она што го правите со партнерот ќе ги "загрее" нештата.
Уредно
Иако ве привлекуваат експериментите се плашите да се впуштите во нив.Но со вистинскиот партнер можете да ја ослободите својата скриена сексуална страна.
Совет:Истражете гивашата и неговата фантазија. Разговарајте за фантазиите, користете еротски зборови, водете љубов на различни места во куќата...
Бразилка
Жените што оставаат само една "лента" на пубичната зона вложуваат многу време и труд во сексот и сакаат да експериментираат. Тие се отворени за нови идеи.
Совет: Впуштете се во долга предигра, истражете го секој дел од телото на партнерот и побарајте тој да ви возврати.Водете љубов така што вие ќе бидете одозгора и ќе можете да ги контролирате нештата и да одржувате контакт со очите.
Без влакна
За целосна голотија на овој дел од телото потребна е храброст.Вие сте сексуално самоуверена личност, која обожава да води љубов. Сексот за вас е полн со возбуда и ризици.
Совет: Мисионерската поза ќе ви овозможи максимална стимулација на клиторисот што ќе ве доведе до силен оргазам.Ако ги забавите движењата и целосно се концентрирате на чувствата на задоволство, оптимално ќе го искористите овој "мазен" дел!
Совет: Мисионерската поза ќе ви овозможи максимална стимулација на клиторисот што ќе ве доведе до силен оргазам.Ако ги забавите движењата и целосно се концентрирате на чувствата на задоволство, оптимално ќе го искористите овој "мазен" дел!
Туф, вакви некои текстови не да знаат да го воздигнат човека. Најчесто сум без влакна, нешто не сум многу храбра и самоуверена, ама чим вака вика текстов ќе си бидам горда на себе. Хе хе хе за мене
Совет: Впуштете се во долга предигра, истражете го секој дел од телото на партнерот и побарајте тој да ви возврати.Водете љубов така што вие ќе бидете одозгора и ќе можете да ги контролирате нештата и да одржувате контакт со очите.
баш така...она што го сакам- долга предигра што доведува до лудило
Без влакна За целосна голотија на овој дел од телото потребна е храброст.Вие сте сексуално самоуверена личност, која обожава да води љубов. Сексот за вас е полн со возбуда и ризици. Совет: Мисионерската поза ќе ви овозможи максимална стимулација на клиторисот што ќе ве доведе до силен оргазам.Ако ги забавите движењата и целосно се концентрирате на чувствата на задоволство, оптимално ќе го искористите овој "мазен" дел!
тоа сум јас
Јас обично се депилирам а со брич е страшно можеш да се повредиш недај боже. Имав колешка на факс што се бричеше секој втор ден и цела се правеше ранички и бричено врз бричено врз раничките-тоа нечини ...бидејќи колку трае со брич?-два саати?!
јас се депилирам со веет крема и во ред е. точно дека бричот ги згуснува влакната и + мнбогу брзо растат. а депилатор имам на цептер и многу е јак, ги вади ама пецка и не го користам за препони, само за нозе.
Што е брзо растење? кај мене си стои и по недела дена мазно..секаде, не само тму- и на нозете е иста прича...а и со крема кога се депилирав на нозе истото беше, а во оној дел со крема не ми фаќа, пола влакна остануваат
досега користев брич,и вчера прв пат собрав храброст за депилација,со путер восок на depilive и да ви кажам јуначки издржав козметичарката ме испофали,на препони не болеше многу,ама наместа болно е ама штом јас издржав се трпи значи колку само време ми требаше да се одлучам ама од сега па натаму само депилација