Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Jas dosega se bricev dole,a nozete so masinka gi depilirav,ama posto sega sum veke 9 mesec nemozam nisto od navedenoto i ke odam na depilacija na nozete i dole ama strav mi e da ne boli zs nikogas ne sum ja depilirala,pa ke vidime kako ke izdrzam,ama ke moram zs imam use 10ina dena do poragaj a u bolnica so eden bric gi bricele site taka slusnav.
Ме изнасмеа насловот на темата.... таму доле јужно инаку нема фриз, ќелава како сто пиша Еника.
najcesto se depiliram so krem depilator , a na kozmeticar pred da odam na odmor. mnogu mi e neprijatno koga gi depiliram preponite (skroz) na kozmeticar. ima i nekoj grug kako mene ili nemate gajle?
јас порано често одев на козметичар за депилација на препони (мислам на бразилка депилација) ама по некое време ми текна дека тоа баш и не е многу паметно бидејќи така може да се `закачи` некоја инфекција. Па затоа почнав да се депилирам само пред одмор. Инаку немамм непријатно чувство, можеби само првиот пат, ама за се првиот пат е непријатен и чуден Инаку и јас дома си ги средувам препоните си депилатор и се навикнв на болката, сега како песна ми оди .
Jas nemozam da ve razberam vas, Na kozmeticar odm redovno veke desetina godini od koj poslednive pet depiliraat SE, normalno ako sakas, sekogas prasuvaat. Mene me depiliraat so topol vosok i dosega (da cuknam vo drvo) ne sum imala nikakvi problemi ni na noze ni na preponi. Koga bev bremena posleden pat bev na depilacija nekade vo sedmi ili osmi mesec (ne stasav da otidam povtorno bidejki se porodiv malku predvreme), i tie tamu si se istrenirani za rabota so trudnici i mi kazuvaa aj sega vaka svrti se, aj sega digni nogata i sl. A kazuvaa i za primeri za trudnici koi bile na depilacija den dva pred da se porodat. Za mene odenjeto na depilacija e mal odmor od se, si legnuvas i pola saat odmaras. Mozebi e neprijatno prvite nekolku pati i prvite dve tri minuti posle recisi nisto i ne osekas, a vlaknata posle nekolku redovni depilacii radikalno se razretcuvaat.
lele, jas nikako bric ne klavam, ke se otepam od cesanje. a na nozete da se izbricam nemam gajle, ama tamu juzno sansi nema. krem depilatorot mi e nekako najbezbolno i najbrzo resenie.
нема фриз, чисто ко суза-ТАСМА во последно време и тоа не се средувам со никаква крема (многу растат од нив исто како бричено ти доаѓа), туку одам на депилација кај една жена во Ѓорче петров, депилира со смеса од прегорен шеќер која е само за тебе, значи не поминува низ друга кожа.инаку депилираното трае 2 недели онака мазно а потоа почнуваат да растат влакненца но мирна си месец дена. откако почнав со таква депилација значително ми се проретчени и омекнати влакната.
Леле женички,сега се потсетив на моето прво искуство со депилација таму доле.ХАхаах...Многу ме болеше,со жежок восок па и да биде уште по болно на крај и со чупкалица.Ама нели ТРПИ БАБА ЗА УБАВИНА хахаххаха.После раат цел месец и наредниот пат не мислиш ни на срам ни на болка,баш ти е гајле .А ја сум за МАЗНИЧКО иде летоооо Бакнежи до сите
До пред да се породам на 2 масеци се депилирав, секој месец различно, некогаш со фриз, некогаш без . Сега немам време за ништо. Бричот во рака и тоа е. Ај да почне малава асално во градника па да одам. Гарант ќе ме боли, после толку бричење ама ќе трпам.
Така сум навикната и најубаво ми е.
дајте кажете каде одите на фризер??? Јас имам грда навика со бричот да свршам работа нбрзина, ама ме мрзи и не можам веќе.... а и садо-мазо сум, па нема да ми смета лагано корнење