Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Eve me i mene i jas nesto da vi pisam za vcerasniot nastan vo domot, nemozev sinoka bev na Mladenci kaj btar mi i zaglaviv do mnoguuuu kasno. Bravo za organizatorite bese super se bese pod kontrola i bea spremni na se. Golemo BRAVO za niv Decinjata super si pominaa se iznaigraa, jadea duri i po dve parcinja torta, srcinja mali... Od druga strana najiskreno mene mi bese mnogu tesko, srceto mi se kinese na milion parcinja, jas neznam kako uspeav da ne poznam da placam i lipam pred niv. Tie mali iskreni kako bela kniga dusicki bez nikoj na ovoj svet ostaveni sami da se snaogaat vo zivotot brz troska podrska i podadena raka od najbliskite. Eve i sega placam..... Toa ti e zivot... Mi se idese site da gi zemam so mene i da bidat moi deca... Koga si odev so solzi vo ocite bidejki ne mozev veke da izdrzam prasav edna od vospituvackite ne bese stara imase okolu 30 godini kako mozat da rabotat na vakvo mesto taa krena ramenici i rece si gi sakame kako svoi deca, najtesko e koga na 18 godini ke treba da izlezat od domot sami na sebe. Koga me zema mm se utepav od placenje vo kolata, nemozev da se smiram, a toj kutriot me gleda i kuti sto moze da mi kaze... Mnogu mi e zal, se nadevam deka poveke nema tolku deca da ostanuvaat bez roditeli. Jas sum protiv abortusot no koga gi gledas vaka sami uste poloso se custvuvam.
Lele ve udaviv so mojte mracni misli, no nemozam na nikoj osven na vas da vi kazam
Neka ni se zivi i zdravi decinjata i gospod mnogu sreka neka im dari, taa im e najpotrebna
Многу убаво беше се организирано, децата беа мили најмили, Јас и мм се заљубивме во 10 годишниот Мартин од Виница кој имал и брат и сестра во домот.Мм муабет со него, па се сликавме па му ветил слики и цд од фифа па му рекол:ке ме носиш ли во игротека??? и мм му рекол: секако!!!и вчера баш правевме муабет, денес игледа ќе оди да му однесе слики и цеде.му викам:ај да си го посвоиме греотка, многу ми беше сладок!!!
еве слики и од мојот апарат:
< Поракaта ја уредил profesorica -- 23.3.2010 9:48:05 >
Многу убаво беше се организирано, децата беа мили најмили, Јас и мм се заљубивме во 10 годишниот Мартин од Виница кој имал и брат и сестра во домот.Мм муабет со него, па се сликавме па му ветил слики и цд од фифа па му рекол:ке ме носиш ли во игротека??? и мм му рекол: секако!!!и вчера баш правевме муабет, денес игледа ќе оди да му однесе слики и цеде.му викам:ај да си го посвоиме греотка, многу ми беше сладок!!!
еве слики и од мојот апарат:
Super sliki...preofesorice i mene Martin epten me osvoi...nekkao mi vleze vo srce epten
Leleee ja slusam Marija sinoka koga gi citirase nekoi od postovite, i slusam poznato mi e nesto, sega otvaram da vidam koj go napisal, i ima sto da vidam, toa sum jaaaaassss
И најбитното голема благодарност за Еца која се уби од работа за да организира се, она синоќа е се само нејзина заслуга. Браво и фала на Еца.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Да си ни жива и здрава мила..па уште многу вакви акции да направиме
И морам да ви ги пренесам импресиите од директорката која денес ми се јави, се заблагодари уште еднаш на сите кои бевте дел од оваа акција и ми пренесе дека децата сеуште се под импресии, задоволни од забавата и ми кажа дека е презадоволна бидејќи одамна не ги видела толку среќни и возбудени. Рекле дека роденденот бил посебен, најверојатно поради двете торти. Срценца убави.
BRAVO epten bilo ubavo bas mi e krivo sto ne bevme no naredniot rodenden sigurno ke prisustvuvame.uste ednas golemo bravo i sekoja cest samo taka prodolzete
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.