Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Луѓе а јас тука гледам дека Адријана се пријавила за дружба во домот заедно со сестра и. Ајде ве молам пријавувајте се, треба во што поголем број да ја пробаме роденденската торта Ајде пријавувајте се за дружење со децата во домот за деца без родители, за дружење со ексклузивците на Продукција Република, за уште едно наше прекрасно дружење.
Дружењето во домот ќе биде на 22 март,понеделник. Инаку средства може да се уплаќаат до 17 март. Но Анушка нешто спомна дека сака да се собереме сите ние во нејзината игротека па таму да ги собереме парите кој колку може да донира, кој не може да донира барем да дојде да се дружиме сите заедно со нашите деца и една мајка да ги уплати средствата што сме ги собрале. Па не знам, ќе пише Анушка па ќе се договориме што и како е најдобро
Јас,здравје,утре ќе одам да донирам преку банка...За доаѓање ќе направам напори,ама малку денов е ...Тогаш е Младенци,ако не се лажам,па веројатно ќе биде малку тешко да се стигне на сите места,ама ако се сака се се може...
Ej super, Eca, aj kazi mi kade se naoga igrotekata na Anuska, mozebi ke dojdam od Stip so Vidan , pa da se zapoznaeme... Se nadevam deka ke ni se pogodi vremeto..
За сите информации Анушка ќе ни пише подетално, каде се наоѓа, за кој ден... инаку навистина би било одлично ако успеете да дојдете јас навивам да се видиме
Јас се надевам дека ќе можам да дојдам во игротеката, а сигурно ќе донирам на сметка!Но за на 22 тешко, младенци е, ние ако не сме уште венчани во црква ќе дојдат најблиските, а и ние треба да одиме на маладенци! Инаку баш ми е мило што ќе имам шанса да ве запознаам лично!
Ej super, Eca, aj kazi mi kade se naoga igrotekata na Anuska, mozebi ke dojdam od Stip so Vidan , pa da se zapoznaeme... Se nadevam deka ke ni se pogodi vremeto..
Dragana vo igrotekata ke odes ili na 22 u domot 11 oktomvri?
Подготовката за прославата на првиот роденден на нашата Рингераја планираме да се одржи следната сабота, на 13 03 2010, во 12:00 часот во игротеката МЕЧЕТО УШКО локација: Тафталиџе 2главна улица која води од ст. дом Гоце Делчев кон Влае, спроти Реплек
Воедно ќе организираме и донирање на доброволна основа за помош на децата од домот 11 Октомври (за купување на многу потребната машина за сушење алишта) БИДЕТЕ ТАМУ! ВЕ ЧЕКАМЕ НА ПРЕКРАСНА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА!!!
Јас се пријавувам за дружба во игротеката. Тоа нека ни биде подготовка за прославата која следува на 22 март во домот за децата без родители Ајде кој е за дружење
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.