Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
И сега...Па ќе си пукнам од мака...Само што ми се јави вујко ми од Гостивар и утре ќе ми дојдат на ручек,на повојница за Бојан...А не можам да го одбијам...Сепак се од подалеку...Да беа Скопјани,глатко ќе ги одбиев,ама вака...Не иде...Драги мои...Ќе ми недостасувате... Многу,најмногу...А мојата донација ќе ја уплатам во понеделник преку банка...
Utre tesko da ve druzam mm na pat so kolata a sabajlecki obvrski von skolski aktivnosti so kerka mi sakam i do trgovski da odam vo frodo nova kolekcija i na dvajcata da im zemam cevli a kolata mnogu ke mi zavrsese rabota taka da sansite se minimalni .Ama za 22 (100% ve druzam).Dokolku ne se vidime super druzenje da imate.
И јас утре тешко дека ќе стигнам да дојдам. Ми се јави едно детенце за час, ќе дојде во 12 и ќе имаме час до 13:30. Не знам колку време ќе трае забавата, ако трае подолго од 2 часа највероватно и ќе стигнам. Баш ми е криво ако не дојдам, се радував многу деновиве што ќе ги видам убавите фацички на мамичките и сонцињата
Ај најверојатно на 22 ќе ве видам
Игротеката „Мечето Ушко“ се наоѓа на ул. „Ванчо Мицков“ 2б, во Тафталиџе 2, спроти фирмата РЕПЛЕК, а се стига до таму: од град се возиш по „Иво Рибар Лола“. Го поминуваш студентскиот дом „Гоце Делчев“ (тој ти доаѓа од десна страна), па продолжувгаш се` право уште 200 метри, па од лево го гледаш „Реплек“. По педесетина метри, од десна страна, голем двор, со големи елки - тоа е игротеката. Инаку, тука поминува автобусот „петка“, а понатака е веќе мостот за накај Влае.
Цаци мила знаес ли сега како да ја најдеш игротеката? Инаку освен Пацувче и Маца од списокот друг не се откажал, а треба да ја вметнам и Зами и сестра и на Цацко, така ќе биде весело и убаво
Па затоа и дружбата ја организиравме за сите оние кои не можат да одат до банка директно да донира, па на крај ке преброиме и една од нас ке ги уплати. И јас сега ќе донирам, а и од ТањаК која ми даде пари да донесам