|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Првото запче
11.1.2012 11:19:14   
Luci
Ја постирам сликава за мене а и за другите како мене (ако ги имаuser posted image ) што врска немаат кое запче - кое еuser posted image
user posted image
Значи ние на 11 и пол месеци ги имаме двете единици и една двојка десно, а и левата двојка ќе излезе деновиве, се наѕира полека-полека

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 601
11.1.2012 11:46:57   
rina13
ne e tocna slikava luci znaci brojceto na zabot se broi od sredina prema desno ili levo znaci kako krst gore imame od 1 do 5 levo desno isto i dole posto vkupno se neli 20 mlecni zabi,user posted image mozbi se raboти za redosled na niknuvanje na tvojata slika
user posted image
vaka od prilika bi trebalo da bide redosledot na niknvanje

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 602
11.1.2012 12:12:54   
Luci
Значи кај јас неинформирана па и другите ќе сум ги дезинформиралаuser posted image Фала за исправката Rinauser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13

ne e tocna slikava luci znaci brojceto na zabot se broi od sredina prema desno ili levo znaci kako krst gore imame od 1 do 5 levo desno isto i dole posto vkupno se neli 20 mlecni zabi,user posted image mozbi se raboти za redosled na niknuvanje na tvojata slika
user posted image
vaka od prilika bi trebalo da bide redosledot na niknvanje

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 603
11.1.2012 12:47:56   
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13

Точно така, на сликата од Луци, е редоследот на никнување на запчињата, како што сфатив јас.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 604
15.1.2012 10:44:05   
bombica
Ни излезе првото запче user posted image Го ранев сега и ми чукна нешто на лажичето кога запчеuser posted image Последнава недела ноќе ми кенка ми заплакува ама ни на крај памет не ми падна дека ќе му излезе запче пошто пред 2-3 дена му ги гледав непцата не му беа ни потечени ни црвени ни побелени.Убав он на мама само вака со лесно да ги вади ситеuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 605
17.1.2012 18:25:03   
mila 3
prvite zapcinja ni izlegoa na 8 meseci,vo rok od 1 mesec ni izlegoa 6- 4 gore i 2 dole.vcera tatko mu go primeti deka i cetvorkite gore ni se izlezeni, go gledam detevo nervozno ama ni na kraj pamet deka se zapcinja, barem ne tie.ja go gvedav ama ocekuvam dole dvojkite.inace imame 10 meseci, vidov deka cetvorkite izleguvaat vo 13 mesecuser posted image

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 606
17.1.2012 19:47:02   
Calypso
Nema tuka pravila Mila3. Koga ke izlezat, togas, najbitno da izlezat i da se zdravi. Cestitki, da mu se ubavi i beli kako bisercinja.

Nie go cekame cetvrtoto zapce... mislam deka nokjeska ke probie... kenkav e epten vecerva, odbiva da jade.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот mila 3)
Непосредна врска до пораките: 607
19.1.2012 8:22:07   
bombica
После 4 дена ни излезе и второто запчеuser posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 608
20.1.2012 11:28:14   
SkCura77
Ние имаме скоро 6 месеци и освен лигавење, бутање прсти во уста, кенкање и мазење нема ништо во устето.
А на допир виличињата ептен се тврди, не знам колку има врска тоа.

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 609
21.1.2012 22:29:30   
milo20052011
zdravo na site ... mi treba eden sovet nasata bebuska ima 4 m i 10 dena i mu izleze prvoto zapce edinica dole levo a kaj i da e i deso ke mu izleze mn e nervozen place kompletno izmenet so sto bi mozela da mu pomognam

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 610
21.1.2012 22:40:58   
kikicka
земи има специјални гелови за непца во аптека баш за тоа ,исто со нешто ладно или ладна играчка за глодање дај му да глода .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот milo20052011)
Непосредна врска до пораките: 611
26.1.2012 15:02:31   
Biba~Dora
Вчера ни излезе првото запче а дене ѕирна и второто....user posted image

Life isn''''''''t about finding yourself,life is about creating yourself-George Bernard Shaw

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 612
26.1.2012 15:05:02   
Annet
dentinox gel jas ja mackam 3 pati na den nanepcata i od tie gumenite sto se polni so gel i davam da griza,uste ne i se ispadnati ama nababreni se nepcata...
ИЗВОРНА ПОРАКА: milo20052011

zdravo na site ... mi treba eden sovet nasata bebuska ima 4 m i 10 dena i mu izleze prvoto zapce edinica dole levo a kaj i da e i deso ke mu izleze mn e nervozen place kompletno izmenet so sto bi mozela da mu pomognam

(Одговор на членот milo20052011)
Непосредна врска до пораките: 613
26.1.2012 15:22:44   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Biba~Dora

Вчера ни излезе првото запче а дене ѕирна и второто....user posted image

Честитки Biba~Dora! Нека ви се нижат како бисерчиња!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Biba~Dora)
Непосредна врска до пораките: 614
30.1.2012 22:41:18   
SkCura77
Уште немаме запче... А непцињата ќе му прснат, да не зборам пак за расположењето негово user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 615
30.1.2012 23:09:59   
Sneska25
Prvoto user posted image prvoto zapce go izvadi na 10,5 meseci a, vtoroto user posted image na 7,5 meseci.

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 616
31.1.2012 1:10:14   
memema
moeto malecko ima 14 meseci ima po 4 zapcinja i na dvete vilici, pred nekoj den ni ispadnaa 2 katnicinja i na dvete vilici od levo. imame teperatura, strasno ne boli user posted image zapcinjata se so po tri silcinja ne se celosno izlezeni. kako da mu pomognam ??? user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Sneska25)
Непосредна врска до пораките: 617
1.2.2012 1:34:04   
aleksandra90
Prd nekoj den i na Melani i izlegoa prvite dv zapcinja na dolnata vilica i toa i dvete odeddnas user posted image malku mi bese cudno posto ne pokazuvase nikakvi znaci na nervoza, i slicno.. Fala mu na Boga za sega e super se nadevam deka i ponatamu ke nema nikakvi problemi..

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 618
4.2.2012 22:05:38   
beybygirl
cerkami eva se rodi so dve zabcina dolni :)

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 619
4.2.2012 22:10:10   
beybygirl
eva se rodi so dve dolni zabcina keci dvojkauser posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 620
4.2.2012 22:44:14   
Natuska85
Бејбигрл се зафркаваш?Прв пат слушам вакво нештоuser posted image

Инаку и ние да се запишеме тука,минатата недела на 9 месеци и 8 дена ни излезе првото запче,без некои потешкотии.Мајка ми му го виде прва,ми се јави на работа и едвај чекав да си дојдам дома да го видамuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот beybygirl)
Непосредна врска до пораките: 621
5.2.2012 14:01:34   
Snowhite RR
Јас сум слушнала дека може да се роди со заб бебето, најверојатно е тоа од витаминиве што ги пиеме во бременоста, но знам дека тие заби треба да се извадат или ќе паднат сами, не сум сигурна, ама знам дека тие не се млечни, туку ќе излезат нови

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 622
6.2.2012 12:01:14   
vodickata
mamick imame dva ipol meseci i veke nekoe vreme raceto vusta kenkanje celo vreme i ligavenje i denes da so prstevo osetiv deka nesto grepka na dolnoto vilice mozno li e ovolku rano zapce da mu izleguva ???

:))СЕКОЈ НОВ ДЕН НОСИ НОВА НАДЕЖ :))

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 623
6.2.2012 12:44:14   
AnnaMolly RR
vodickata, можно е, зошто да не. Штом грепка, тогаш треба да ви честитаме за првото запче!

Мој комшија се има родено со запче user posted image
Честитки и да ви се редат убави како бисерчиња!

Live and let live

(Одговор на членот vodickata)
Непосредна врска до пораките: 624
6.2.2012 12:46:00   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Јас сум слушнала дека може да се роди со заб бебето, најверојатно е тоа од витаминиве што ги пиеме во бременоста, но знам дека тие заби треба да се извадат или ќе паднат сами, не сум сигурна, ама знам дека тие не се млечни, туку ќе излезат нови

Вистина е! Еве веќе пишав дека мој комшија се родил со заб, долна единица. Неколку дена по раѓањето му паднал и му израснал нов подоцна.

Live and let live

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

bebus
nadezda

koe ime e poubavo

anabela (50%)

anamarija (50%)

Број на сите гласови: 121

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!