Annet -> RE: Адаптирано млеко (23.8.2011 19:51:25)
|
mislite deka mene ne mi e zal?? mislam deka ke poludam....ama jas lezev vo bolnica 5 dena,site doktori i sestri maki macea so nas,nikako neke da fati cicka,mene mi se napravija ogromni grutki na gradite temperatura 39 imav,deteto vristi pisti gladno,se osmolzuvav so pumpica i go dadav,ama ne e hranlivo ic,i dodadoa aptamil,se napraviv se trudev,mislam deka srceto mi se skina,uste nemozma da prebolam uste placam uste me tesat site.teska bese odlukata nemase drug izbor. sega od koga pijam apcinja tece mleko kako voda prozirno od gradite,do vcera kapka po kapka po kapka tecese, gospod go vidov mislam. morase taka da bide,gotova bev do mastit?? sto ke napravevte vie,sekoj ima razlicno iskustvo,jas vo bolnica go pominav seto toa,tie se strucni lica pa ne uspaa da ni pomognat,mnogu e tesko verujte,da mozev dusata ke si ja dadev za da bide vo red..... toa e gotovo...nema nazad........kako sakate svatete jas sekoj sovet od vas go primam dobronamerno,ovoj sajt mnogu mi pomogna ovie 9 meseci,zatoa sme tuka da si spodelime mislenje.pozdrav i[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|