fantom -> RE: Каде се...? (12.5.2010 12:48:56)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki Епа фино, убаво, браво! Ја создадоа РР и сега може и да ја срушат, нели, зошто да не! Наша Македонија со јадни 2 милиони жители веќе има три форуми за родители, па зошто да не си создадеме и еден четврти ете бидјќи не бива за создавање. А дали знаеме да го сочуваме тоа што сме го создале тоа е друго прашање. Незнам што се случило меѓу Елена и Јуле, ни што им се случува на модераториве што веднаш после смена си одат, ни зошто другите членови што биле пријатели со Елена си одат, но се ми се чини дека имате подзаборавено дека не така одамна, пред да станете модератори, стари членови и пријатели сите бевте обични нови членови овде. Рр постоеше и пред Мами и пред Мотхер и пред Професорица и пред Цацко и пред мене и пред многу други. Изгубената драж не е вина на новите членови што дошле на готово туку на старите. Но добро, можеби ви треба малку ладење и релаксација за да со нови сили се вратите и го продолжите она што го имавте започнато овде, јас тоа би сакала да се случи, а сигурно и останатите. Или бар понекогаш не удостоиете со некое Здраво бидејки и непријатели да сме си биле немора да вртиме глава кога ќе се сретнеме. На крајот членовите не ја сменија Еца, па тие да бидат казнети поради тоа. А со ова што го правите тоа го постигнувате. Како и да е боже здравје никој никого на ништо не може да натера, секој сам си го носи крстот што си го одбрал. Нека ви е среќно и долговечно дружењето, овде ќе недостигате..... Potpis potpolno se soglasuvam so Niki,koj saka da si odi sreken mu pat,koj saka da dojde dobredojde,ta sega ke pravime dramaticni postovi,zs?se ocekuva nekoj da pocne da roni solzi po nekoj? Koga velev uste na pocetokot od moeto zaclenuvanje deka se oseka deka tuka postojat klanovi i lobi,vie ke me tepavte.Kontriraj i na edna i site so ja podrzuvaat ke te tepaat.Si izlese edna site po nea.Bidete edinstveni i svoi bre!I dosta so vakvi postovi kade se izrazuva zalenje i kukanje zs nekoj ne napusta,sekoj si znae zosto.Mozebi pa na konkurencijata na ovoj forum i odgovara vakva atmosfera a mozebi i ja ima predizvikano takticki.Ne e bitno uzivajte vo RR druzete se,razmenuvajte iskustva i toa e toa.Pozdrav do site! A ednas kazav i pak ke kazam RR i ovoj forum nema da zgasne,bidete sigurni vo toa!!!
|
|
|
|