Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Супер е новиот дизајн. Ми се допаѓа многу повеќе од претходнио, полесно се снаоѓам и доаѓам до бараното. Читам дека се жалите на брзината. Кај мене пак е обратно, порано беше моооогу бавно, сега е СУПЕР.
ништо спетакуларно. споро е и по мое мислење посложено за снаоѓање. горе кај содржините е ок, десните рамики кои се менуваат се мачни зашто е потешко да следиш активности. потребо е кликање на refresh/reload многу почесто поради бавност. не знам...некако
по некое време користење тотално се сложувам со Боцко...со старотот беше поубаво и побрзо и попрегледно...
za toa deka e poslozeno,sepak mislam deka e stvar na navika,a za toa deka e sporo nema zbor.se zamaram iskreno da vikazam,mu se zalam na mm koga sum pred pc,a on me zeza deka jas ustvari sum bila mnogu brza kujznae so e
Noviot dizajn mi se dopaga. No nekak stranata stana mnogu bavna edvaj otvaram nesto ili ke napisam poraka ke kaze greska.Pa poradi toa i poretko pisuvam i citam samo stoi otvorena stranata
Ми се допаѓа новиот пролетен дизајн... само како што можам да прочитам и други членови се жалат дека бавно отвора, често ми се случува да напишам порака и да ми се појави error, и ова што самото врти албуми, па дискусии, па видео, не ми се допаѓа.мислам дека старата опција беше многу подобра!