Gwendolin -> RE: Вибратор и останати играчки за големи деца (16.1.2013 12:37:37)
|
А да, разликата меѓу вибратор и дилдо е само во вибрациите, инаку и двата може да се од различни материјали, латекс, силикон, желе итн...еден куп материјали...колку за информација латексот е најтврд и најнеквалалитетен материјал за играчки,ама е најефтин. Така за секој случај, ако некогаш купувате нешто, прашајте што материјал е. Ич ама ич не е страшно да се влезе во секс шоп, да, работев таму и за чудо работата беше многу пријатна и многу луѓе влегуваа само да научат нешто за играчките, или за долниот веш или за зезалиците за родендени што ги земаа. Не сум си зела никогаш вибратор зашто ете не ми е ќеф нешто, ама други ситни работи и веш си земав стално... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Мм се смееше за едни целосни хулахопки, како да ги објаснам значи како хулахопки ама продолжуваат нагоре ко маица и имаат прерамки...се водат секси веш а јас износив 5-6 пара цела бременост, зашто не стегаат на стомакот, а обични хулахопки ме стегаа.Ако не ви е јасно за играчките нешто, а ве интересира, прашајте, ќе ви кажам што знам [sm=smiley16.gif]
|
|
|
|