Felly RR -> RE: Срамење кај децата (14.10.2011 12:33:31)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: big_mama817 RR Дали вашето дете е срамежливо по природа? Син ми обично само се срами ако некој не му е симпатичен и се рабира ако некој не му е познат што и нормално нели . А,вашите деца какви се ? ИЗВОРНА ПОРАКА: mis. Кога се породив со второто дете мм го однесе големиот син на работа и таму полно луѓе го закачаат се скрил позади него и не сакал да излезе.Толку ми беше чудна неговата реакција да се срами тешко ми беше да поверувам дека така направил.Во таква ситуација сме се нашле и друг пат и истото го прави.Се срами само од непознати луѓе и кога се многу. ИЗВОРНА ПОРАКА: niki Се срами од непознати и тоа многу, на почеток и се крие позади мене, ама ја држи некое време и после се опушта па ни срам, ни перде. Среќа овде никој ништо не ја разбира кога зборува инаку какви се не изјави имам чуено, би пропаднала од срам. ИЗВОРНА ПОРАКА: kiki_riki се срамиме ио непознати и од познати ИЗВОРНА ПОРАКА: mami сега почнува со моментот срамење, ама ако му е ептен ептен непознат и тоа зависи кога како, некогаш е супер расположен и се закачка и си игра а некогаш само бега кај мене и кај татко му, ама не е ништо страшно, ретки се случаите кога се срами
|
|
|
|