Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
lele maca me potseti so ovie kolacinja na Galina drugarka mi,eh da mi e ona tuka kako gi pravi da znaes samo,inaku ona e antropolog i sega go sprema doktoratot vo London,skajpuvame skoj den obavezno.
Нека му е среќен роденденот на мт Snowhite и среќна годишница arh_diz, ви посакувам се' најубаво од срце Вчера не се вклучив вечерта, капната бев, мислам дека ќе полудев. Ако не оболам психички сега, мислам дека тоа нема да се случи никогаш Вчера се распослав на кревет со фотокопии и оригинал материјал - најлони, не знаев што од каде е, ми чадеше главата . Јас се нервирамв а на брат ми до шега му беше дојдено
Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!