Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:19:54
mama26
hahha da be ve pogodi so jajcava
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:20:49
mama26
obavezno koga slavam si stavam jajca i jas na masa.bez niv nisto.plus i vo salatka nekoja....
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:22:20
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 hahha da be ve pogodi so jajcava мене ми се слабост, посебно така салатичка, абе од едноставно поубаво нема Битолчанка
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:23:04
Bitolcanka
Ни' остана од салатата (со домати, кромид и пиперки имавме), но оваа + - се изненадив пријатно од мајка ми - нешто позитивно од неа да прифатам
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:24:50
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 hahha da be ve pogodi so jajcava мене ми се слабост, посебно така салатичка, абе од едноставно поубаво нема Битолчанка Специјално за тебе Ники
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:32:10
mama26
eve i od mene za vas mimoza salata
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:36:43
Bitolcanka
- супер - да имаме за мезење со пијалоците На здравје нека ни'' е П.С. Имаш правено ваква салата? Баш сакам да го знам рецептот ...
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 2.8.2010 23:37:37 >
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:41:53
mama26
neeeeeeee.ama sum probala i ubava salata e,mislam so cveklo bese mimozata.recept neznam dali imam.nesum ja otvorila tetratkata podolgo vreme.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.8.2010 18:08:49
penelopa
Еве јас да ве почастам денес правев пирошки, послужете се!
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.8.2010 20:20:26
Bitolcanka
Пенелопа. Подолго време не сум јадела пирошки, како добро ми дојде со јогуртчето ммммм
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.8.2010 8:58:00
agnes77
добро утро, готовим кафе за сите 600 потписници на петиција Палешка, сега видов твоја порука во потпис - Агнес ги очекува близнаците!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 15:37:28
Тања РР
Ајде мили, да ве почестам, само што се породи јатрва ми. Јана стана дадичка
< Поракaта ја уредил Тања -- 5.8.2010 15:39:03 >
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
(Одговор на членот April )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 15:40:58
Martins mom
Нека е живо и здраво малото...фала Тања...ај па сега за братче на Јана да не честиш
< Поракaта ја уредил Martins mom -- 5.8.2010 15:41:18 >
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 15:44:14
Тања РР
И благо како што е редот:
< Поракaта ја уредил Тања -- 5.8.2010 15:48:09 >
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 23:16:00
Maca25
да ве почастам тортичка, денес на мајка ми и е роденден, наполни 55 години.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 23:24:27
Тања РР
Нека и е среќен роденденот на мајка ти Маца. Јас ќе се послужам.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 23:28:12
nadica
нека и е среќен роденденот да биде жива здрава и богата со внуци и за мене едно гооооолемо парче доста беше диета
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 23:53:17
Палешка РР
Нека е живо малото стринке Тања, среќен роденден на мајка ти Маца
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.8.2010 16:27:49
Тања РР
Ми тргна со честењето. Ајде само за убаво нека е. Денес ќе јадеме торта за роденденот на мм.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.8.2010 18:26:55
penelopa
Сум пропуштила многу, честитки на сите, пробувам од сите торти
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.8.2010 0:14:58
Maca25
Да ве почастам овошни колачиња- денеска Нина моја наполни 1 годинка и 6 месеци.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.8.2010 10:17:52
penelopa
Убава таа, нека расне голема, посабајле колаченцава, мммм
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.8.2010 21:49:24
Тања РР
Ајде жени повелете доза освежување и разблажување
(Одговор на членот April )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.8.2010 22:22:31
nadica
јас ќе се напијам само чаша млеко и одам на спиење повелете кој сака
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.8.2010 22:28:05
Тања РР
Зошто надица толку рано? Како е Надица?
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?