Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Теодора ве части за раѓањето на нејзината внука од втора братучедка(овака е полесно одколку да пишев дека јас и бетпет станавме дедо и баба хехе) url=h[ttp://www.Slikomat.com/slika/4571082.htm] [/url]
каде си Палешка? Славиш, славиш во градот херој! А? Кога ќе частиш кафе од Прилепа града? Еве, јас утрово, бев примерна и право во маркет, си купив Крали Марко пиво, во чест на првата пушка . Нека ни е честит и за многу години 11 Октомври!
neka ni e cestit praznik 11 oktomvri......samo sto zamevme pivce za zivce so gostinkata od vcera i denes ke se veselime...ajde ringerajki eve vi i na vas isto taka malku pivce da se napieme i nie zaedno
It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
Фала пријателке Порасна и тој. Иако е помал нецели 2 години, за мене е детенце - машките подоцна созреваат И јас не сум на диета сега, си појадувам по малку - доста се замарав. На пролет планирам да си купам орбитрек и ќе вежбам. Желби 1000 0000, да сме здрави и живи пред се'.
Sreken rodenden na brat ti bitolcanka. Sto se odnesuva do orbitrek nemoj da kupuvas za dzabe da si trosis pari.Probaj da go usoglasis rezimot na jadenje ili sto vika mojata kuma da ja dupnes lazicata . Na slikite super izgledas neznam zosto si tolku opsednata deka si polna
Фала ти пријателке за убавите зборови, колку ме охрабри Од последната слика (каде што сум на свадба со внуката од братучетка ми сум каде-каде послаба), ок сум вака, но се плашам зимава да не накачам некое килце, како резултат на недвижење, невежбање, седење на столче . Обврските си го прават своето (тие ми се на стол, со книгата в раце или компјутерот пред мене). Прекинав со аеробикот баш поради времето.Но ќе помине и ова, па ќе надополнам за се'. Фала ти и тебе Надица. Летото е наменето за диети, зимава ќе паузираме
каде си Палешка? Славиш, славиш во градот херој! А? Кога ќе частиш кафе од Прилепа града? Еве, јас утрово, бев примерна и право во маркет, си купив Крали Марко пиво, во чест на првата пушка . Нека ни е честит и за многу години 11 Октомври!
Леле Анушка, дури сега го гледам ова стареам луѓе Значи кога сакаш дојди во Прилепа града крепителна, не само кафе и пиво ќе пиеме на тефериќ. Ќе ги запознаеме момците и момите наши, а Богами и што оговарање ќе паднииииии Те чекаааааам!!!