Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 12:03:14
Тања РР
Жени, златни сте
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 13:56:01
Martins mom
Среќен роденден Тања...многу среќа, љубов и успеси!!!
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 14:03:35
Natasa981
sreken rodenden, Tanja! site zelbi da ti se ostvarat!
_____________________________ Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 14:45:50
arh_diz
Sreken rodenden Tanja
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 14:58:28
Maca25
Тања среќен роденден! Еве од мене нешто да се разладиме!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 15:08:57
Џесика
Среќен роденден Тања, се најубаво****
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 15:29:16
Twins
Среќен родеднден Тања!!! Честитам Мартинс Мам на новата работа ,од срце ти посакувам да те исполни работата и многу многу пари да ти носи
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 15:41:56
mila mama
Tanja sreken rodenden! Ti posakuvam mnogu baknezi i pregratki od tvoite najbliski!
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
(Одговор на членот Twins )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 16:17:12
AnnaMolly RR
Среќен роденден, Тања!
_____________________________ Live and let live
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 16:25:27
AnnaMolly RR
Ајде и јас да ве почастам. Филип КОНЕЧНО асално прооде на 13 месеци и 3 недели! Пред некоја недела прв пат сам се пушти, ама падна и се исплаши и не сакаше да оди. Еве денес цееееел ден се пушта сам и прави добри 10-15 чекорчиња сам! Еве ви постапалчиња, а јас утре ќе направам вистински, па повелете кој сака на колачиња!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 16:37:30
Maca25
Честито!! Еве едни патичиња, поклонче на Филип за проодувањето!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 16:48:47
Olivia
Jas sega go gledav klipot na FB, bravo za Filip
_____________________________ "Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 17:47:21
AnnaMolly RR
Кој сака да јаде постапалчиња, утре во 16:15 пред зоолошката кајшто оди Нина на Маца и правец кај мене!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 10:27:31
arh_diz
Bravo za Filip
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 10:34:47
mila mama
AnaMolly, go gledavme Filip so mm, srce malo kolku slatko cupkase bravo za nego uste ednas! I sepak, ne e kasno 13 meseci
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 10:53:47
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR Jas sega go gledav klipot na FB, bravo za Filip
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 11:21:37
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Кој сака да јаде постапалчиња, утре во 16:15 пред зоолошката кајшто оди Нина на Маца и правец кај мене! мислиш пред градинката?!?!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 14:07:46
Felly RR
Браво за Филип!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:24:21
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Кој сака да јаде постапалчиња, утре во 16:15 пред зоолошката кајшто оди Нина на Маца и правец кај мене! мислиш пред градинката?!?! Кога пишував се спремав да одиме во зоолошка со Филип! хахахахха се извинувам
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:28:54
AnnaMolly RR
Ајде еве сега од моите домашни постапалчиња! Цело сабајле барам калапче да најдам, никаде нема! И сама си направив Малку се смешни, ама се трудев!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:29:47
miana
e kako uspevata sami bez kalap? bas ubavi ti ispadnale...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:33:10
mila mama
AnnaMolly ko so kalap da ti se praveni, da ne kazese nemase da zabelezime Epten dobri ti se Eve jas odam da mijam race i ke si se posluzam
(Одговор на членот miana )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:38:41
AnnaMolly RR
А бе со калап ги правев, ама калапот сама си го направив од плех! хахаххаха
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:55:51
zapce
Браво за Филип, прекрасни се ножињата, слатки, мали како детско ноженце, браво и за мама бидејки се потрудила.
_____________________________ Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 16:11:35
Octavia
Браво за Филип , така стално да си реди успеси. И браво за мама, многу се убави колачињата
(Одговор на членот zapce )
Анкета
Домашна работа.пеперутка16 Со какви домашни работи најчесто се занимава вашиот сопруг?