Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 12:03:14
Тања РР
Жени, златни сте
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 13:56:01
Martins mom
Среќен роденден Тања...многу среќа, љубов и успеси!!!
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 14:03:35
Natasa981
sreken rodenden, Tanja! site zelbi da ti se ostvarat!
_____________________________ Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 14:45:50
arh_diz
Sreken rodenden Tanja
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 14:58:28
Maca25
Тања среќен роденден! Еве од мене нешто да се разладиме!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 15:08:57
Џесика
Среќен роденден Тања, се најубаво****
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 15:29:16
Twins
Среќен родеднден Тања!!! Честитам Мартинс Мам на новата работа ,од срце ти посакувам да те исполни работата и многу многу пари да ти носи
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 15:41:56
mila mama
Tanja sreken rodenden! Ti posakuvam mnogu baknezi i pregratki od tvoite najbliski!
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
(Одговор на членот Twins )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 16:17:12
AnnaMolly RR
Среќен роденден, Тања!
_____________________________ Live and let live
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 16:25:27
AnnaMolly RR
Ајде и јас да ве почастам. Филип КОНЕЧНО асално прооде на 13 месеци и 3 недели! Пред некоја недела прв пат сам се пушти, ама падна и се исплаши и не сакаше да оди. Еве денес цееееел ден се пушта сам и прави добри 10-15 чекорчиња сам! Еве ви постапалчиња, а јас утре ќе направам вистински, па повелете кој сака на колачиња!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 16:37:30
Maca25
Честито!! Еве едни патичиња, поклонче на Филип за проодувањето!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 16:48:47
Olivia
Jas sega go gledav klipot na FB, bravo za Filip
_____________________________ "Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.8.2011 17:47:21
AnnaMolly RR
Кој сака да јаде постапалчиња, утре во 16:15 пред зоолошката кајшто оди Нина на Маца и правец кај мене!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 10:27:31
arh_diz
Bravo za Filip
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 10:34:47
mila mama
AnaMolly, go gledavme Filip so mm, srce malo kolku slatko cupkase bravo za nego uste ednas! I sepak, ne e kasno 13 meseci
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 10:53:47
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR Jas sega go gledav klipot na FB, bravo za Filip
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 11:21:37
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Кој сака да јаде постапалчиња, утре во 16:15 пред зоолошката кајшто оди Нина на Маца и правец кај мене! мислиш пред градинката?!?!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 14:07:46
Felly RR
Браво за Филип!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:24:21
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Кој сака да јаде постапалчиња, утре во 16:15 пред зоолошката кајшто оди Нина на Маца и правец кај мене! мислиш пред градинката?!?! Кога пишував се спремав да одиме во зоолошка со Филип! хахахахха се извинувам
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:28:54
AnnaMolly RR
Ајде еве сега од моите домашни постапалчиња! Цело сабајле барам калапче да најдам, никаде нема! И сама си направив Малку се смешни, ама се трудев!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:29:47
miana
e kako uspevata sami bez kalap? bas ubavi ti ispadnale...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:33:10
mila mama
AnnaMolly ko so kalap da ti se praveni, da ne kazese nemase da zabelezime Epten dobri ti se Eve jas odam da mijam race i ke si se posluzam
(Одговор на членот miana )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:38:41
AnnaMolly RR
А бе со калап ги правев, ама калапот сама си го направив од плех! хахаххаха
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 15:55:51
zapce
Браво за Филип, прекрасни се ножињата, слатки, мали како детско ноженце, браво и за мама бидејки се потрудила.
_____________________________ Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.8.2011 16:11:35
Octavia
Браво за Филип , така стално да си реди успеси. И браво за мама, многу се убави колачињата
(Одговор на членот zapce )
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?