Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.4.2012 15:13:18
kapina
cestitki viktori da e ziva i zdrava vnuka ti golema da porasne
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.4.2012 18:32:42
bombica
Честито внука Виктори, да е здрава, жива , голема да расте
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.4.2012 23:12:56
Viktori
Фала ви!!! Јас уште не можам да си дојдам на себе. 2 вечери до сабајле, прејадена, препиена, денес сум на стенд бај. Цел ден мислам црева ќе истурам.
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.4.2012 23:17:40
Natuska85
Жива и здрав да е .леле мекицитее,не ми требаше да ги видам во овој дел од денот
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.4.2012 23:18:45
Felly RR
Честитки Виктори - не сум пишала, Нека е здрава и жива внуката!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.4.2012 23:25:10
Calypso
Честито внука Виктори, голема да расте!
_____________________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.4.2012 23:38:35
mamicki
Ај да почестам за мм, од денес почна со работа на ново работно место
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.4.2012 23:49:20
Viktori
Мамички, честито, ама јас вечерва кисела вода пијам. Стај една пелистерка, тоа алкохолот да не го гледам инаку отиде тастатурава.
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.4.2012 0:01:27
mamicki
Aaaaaaaaa, ubavo ste proslavile, neka e zdravo i zivo
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.4.2012 8:59:09
Felly RR
Честитки мамички, успех на новото работно место за мт, и повисока плата.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 22.4.2012 22:58:51
kapina
devojki ke si imam zet sestra mi ke se veri vo sabota denes mi kaza majka mi oti sestra mi ke se mazi mozete da zamislete kolku sum srekna
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.4.2012 10:52:40
Natuska85
Лепојкии денес частам за првиот роденден на син ми.Повелете од оваа торта сеа набрзинка ја смучкав,а до вечер ќе ви пресечам и од вистинската со мики маус .И малку мезе пред неа
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.4.2012 10:56:08
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR Среќен роденден, Кристијан!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 24.4.2012 0:00:48
kapina
cestit rodendent na sin ti natuska neka e ziv i zdravgolem da porasner
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.4.2012 17:27:53
Felly RR
Ајде јас да ве почестам за роденденот. Повелете!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.4.2012 17:34:54
Maca25
Фели нека ти е среќен роденденот!!! Што убаво ми легна благцево после ручек....ммм...
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.4.2012 17:38:12
Olivia
Од благо никогаш не е доста а и од убави моменти, со мало задоцнување Среќен нека ви е роденденот Кико и Фели!!!
_____________________________ "Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.4.2012 20:12:06
kikicka
Среќен Роденден Фелии !
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.4.2012 20:51:28
mamicki
FELLYYYYYY!!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.4.2012 19:14:59
Natuska85
Женски ај да почастам роденден ми е денес Па ќе ставам покасно и некој коктел да се напиеме
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.4.2012 23:21:28
Bogdancanka
sreken rodenden Natuska da si ni ziva i zdrava
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.4.2012 23:24:29
bombica
Среќен роденден Натушка
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.4.2012 23:29:25
Bogdancanka
inaku slavenicke aj dodeka ne pominal denot staj po nekoj koktel jas cekammmmmm
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.4.2012 10:48:02
sitalia
Zenski neka Vi e sreken rodendenot, da ste zivi, zdravi, veseli. Mnogu ploden mesec bil ovoj April sekoj den sme na rodenden. Veke nemozam ni torta da jadam ej luge ja chokoholik. A i nemoram neka ostane nesto za drugite od ubajte torti.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.5.2012 18:50:28
Snowhite RR
Пошто не ми успева со сликиве, исто честам и пиење кој што сака
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 25.5.2012 21:04:42 >
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Анкета
. Jana9 Dali odite vo teretana? Da (
0% )
Ne (
100% )
Ponekogas (
0% )
Број на сите гласови: 1 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !