Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Еве и јас да ве почастам денес ми е роденден епа нека ми е среќен за оние кои јадат чоколадо на жешко време некој спомна дека не сака чоколадо на оваа време па нека се заблажи со овошна торта
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 24.5.2013 16:36:33 >
ее женски ви посакувам се најдобро,Срекен роденден Мони Тео,Среќен именден на Кирил.денес и на маж му е име,ама не е тоа најважно,денес славиме 8 години заедно,па еве ве частам сладоледче,одберете си ммм
Ohoo eden kup pricini za cas_tenje..i na moniteo rodenden a ? Sreken Rodeneeeen,ziva,zdrava i vesela da si cel zivot...Anet,vas neka vi se mnozat godinite i da si slavite uste Mnooogu godisnini.
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 24.5.2013 19:15:49 >
добар ви ден,денес се оди на моја сметка,ептен сум си ќефна,вчера си почнавме со изградба на нашето ново домче.Ајде бидејќи е време околу ручек прво да си каснеме домаќински
Здраво на сите јас сум нова на форумов и се надевам дека ке бидам добро прифатена и дека ке имаме убава дружба. Јас сум скоро три години во брак и имам синче година и еден месец. Обавезно ке му подариме на нашито син сестра или братче,но затоа ке почекаме барем уште некое време . Поздрав до сите
Добро утро или ден !!!! Јас денес со синко сум рано станата,но досега додека тој не заспа не сум си го испила кафенцето.па затоа ве канам и вас што немате пиено кафе да ми правите друштво Ајде женски повелете!!!!
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.