Bethany -> RE: Одвикнување од пелени (13.8.2013 14:23:56)
|
Јас нели нешто се обидував со одвикнување пред да тргнеме на одмор. Грешка беше што воопшто се обидував, беше погрешно време мислам и брзо се откажав. После тоа не сакаше никако да оди гол (или во гаќички ), значи да е без пелена, дури плачеше кога му ја соблекував пред бањање. Сега гледам подобро е, му ја симнувам пелената без да плаче, ама се уште кога е гол, оди со раширени нозе [sm=smiley36.gif] Не знам дали повторно да се нафатам, ама ако се нафатам сакам тоа да биде тоа и да нема веќе назад. Не сум сигурна дали јас сум спремна да одам со него до крај, бидејќи ни претстои малку позафатен период , па пак да не е погрешно време... Како и да е, не се оптеретувам многу, не ми е проблем ниту да чекам следна пролет... Ќе има 2 години и некој месец, две и пол, можеби дури ќе биде и подобро време и побрзо ќе се одвикнеме, да не ризикувам сега. Или пак ќе почекам да видам да ни се растерети распоредот таму некаде крај на септември, таман ќе има полни две години, па да завршиме со тоа. Браво за сите мали што ќе шетаат по гаќички [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif]
|
|
|
|